Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babaváró és csok jó dolog...

Babaváró és csok jó dolog vagy hülyeség?

Figyelt kérdés
Szerinted nagy segítség a fiataloknak,és szuper ötlet,mert akárki nem kaphatja meg,vagy értelmetlen az egész és haszontalan?
2021. aug. 28. 20:55
 81/91 paradicsom31 ***** válasza:
Tévedés ne essék, én nem szólom le azt, aki hitelezik szíve joga eldönteni. De gondolkodjon hozzá az ember, számolgasson is, hogy fogja megérni, és ha már van ez a lehetőség, akkor hasznos dologra használja fel. Mert sokan vannak a környezetemben, akik pucip*csára veszik fel a babavárót, semmi kis tartalék sincs, elkirándulgatják, étterembem elszórják, drága koktélokat isznak minden hétvégén. És panaszolták, hogy jajj, már alig van pénz belőle, mert házat akartak venni, de így elúszott a pénz, mert a 2 kocsi mellé még kellett egy 3. is 2 millióért, jajj miből vesznek házat. Hát nem kellett volna elszórni. Akkor most jöhet még a babaváró mellé plusz 10 misi lakáshitel. Na én erre mondom, híg, hogy ÍGY nem éri meg..
2021. szept. 8. 14:30
 82/91 anonim ***** válasza:
Jóval többet kellett felvennetek, mert ez csak lakáshitelre vonatkozik. Vagy kamuzol.
2021. szept. 8. 15:40
 83/91 paradicsom31 ***** válasza:
Nem magamról beszéltem, hanem pesti ismerősökről.
2021. szept. 8. 15:42
 84/91 anonim ***** válasza:
#82: igen, lakashitel. Nem kötelező ám 20-40 milliót felvenni. Felvehetsz 4,2 milliót is.
2021. szept. 9. 12:27
 85/91 anonim ***** válasza:
47%
És mit veszel 4.2 millióból? 😂😂 vagy kp-re vetted akkor meg buktál a kezdeti költségeken mert nem lehet végtörleszteni büntetlenül 4 év előtt….
2021. szept. 9. 13:05
 86/91 anonim ***** válasza:
69%
Nekem megadta a “szerencse” a saját lakást Pesten 29 évesen egyetlen forint hitel nélkül. Ugyan nem új építésű, de felújított, nem 150 m2 csak 67, nincs kert, csak erkély, se garázs csak parkoló a ház előtt… de hogy engem a jó isten ki nem imádkozik innen amíg élek egy nagyobba bármilyen babaváró CSOK akármilyen hitellel az holt ziher :D
2021. szept. 9. 13:13
 87/91 anonim ***** válasza:

#85: kérlek ne terjessz ostobaságot. Miért ne lehetne lezárni bármikor? Fogyasztobarat hitel, bármikor vegtorlesztheto. Minimális kezdeti költség volt, a 4 millió bőven több. De ha csak 3,8 a tiszta nyereség az is szuper szerintem...

És igen, nagyrészt önerő volt, illetve félig meddig örökség/ajándék is és mellé ez a kis hitel a rokonok kivásárlására, és hogy az állami támogatásra is jogosultak legyünk.

2021. szept. 10. 00:16
 88/91 anonim ***** válasza:

fogy.barát hitel sem végtörleszthető akármikor. Te terjesztesz ostobaságot.

Ha 4 évnél előbb végtörlesztesz pl. Nem fundából, az összes induló ktg (1-200 ezer vagy akár több) + szerződésmódosítási díj + előtörlesztési díjként a végtörlesztésként befizetett összeg 1%-a. Pár százezret máris buktál, plusz ugye amíg törleszted hónapokig a felvett hitelt mert nem egy nap alatt fut át a jelzáloghitel elengedés sem, ill. a gyereknek a hitel felvétele után kell születnie vagy betöltenie a 12 hetes kort. Ez megint min. 3-4 hónap plusz törlesztés. Máris legalább 4-500 ezer mínusznál tartunk. Tehát abszolút nincs INGYEN. 😂

2021. szept. 10. 07:30
 89/91 anonim ***** válasza:
0%
Te mikor olvastad az én hitel szerződésem? Nálatok úgy van, nálunk meg nem. De tök lényegtelen, mert 3,5millio is nagyon szép ajándék lenne, de ennél azért több a nyereség.
2021. szept. 10. 13:04
 90/91 paradicsom31 ***** válasza:
86-os, teljesen egyetértek Veled :)
2021. szept. 13. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!