Milyen fajta krémmel próbáltál védekezni a striák ellen? Használt valamennyire?
Kb 50 ezer ft-ot költöttem krémekre... vichy, bio oil, dm, avon...
Szülőszobába menet még 1db csíkom sem volt. Szülésnél viszont szanaszét repedtem
Bio oil + shea vaj keverve jó vastagon és nem lett egy csík se.
Elsőnél lett pár,akkor nem ezt használtam,így úgy gondolom van köze hozzá a krémeknek.
Az elsőnél sima Rossmann-os, kismamáknak való olajat vettem. Egy csíkom sem lett, igaz, a pocakom sem volt nagy.
Most, a másodiknál, még vissza van 2,5 hónap a végéig, de már most sokkal nagyobb a pocakom, mint az elsővel a végefelé. Ugyanúgy megvettem ugyanazt az olajat, mint az elsőnél + más miatt voltam bőrgyógyásznál, aki adott receptet valami hiper-szuper hidratáló krémre, amit patikában kevernek ki. Most ezt a kettőt használom felváltva, reggel, este. Eddig nincs csík.
Terhesség kezdete óta kentem napi 2x,mind 2 terhessegenel.
Fürdés után, míg vizes voltam Johnson & Johnson baba olajjal kentem, ami így jobban magába zárja a nedvesseget. Rózsaszín kupapkja volt.
Utána rakentem a dm kismama olajat, és erre a brendonban lehet kapni kismama krémet. Nem lett stria.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!