Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Besokkaltam a gyerekemtol,...

Besokkaltam a gyerekemtol, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 éves, mióta megszuletett sose tudtuk meg másra bízni. Az egyetlen nagymama és egyetlen családtag sem akar rá vigyázni. Bebiszittert meg a férjem nem akar.

Hogy tudnék kikapcsolni a gyerek mellett?

2021. aug. 25. 15:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
97%

Érdemes összebarátkozni más kisgyerekes anyukákkal. Nekem két-három olyan barátnőm is van, akikkel tudunk kooperálni, hogy hol mi adjuk le a miénket vendégségbe, hol hozzánk jönnek. Gyerekek is élvezik, sőt még könnyebb is többel, mert lefoglalják egymást. 2-3 évesekkel már lehet így "bulizni", nagy élmény, miközben a másik páros 3-4 órát romantikázhat.

Jófej és még fitt szomszéd nénink is jók e célra. "Cserébe" szoktam náluk szerelni vagy bevásárolni neki. Ilyen házbeli öreg barátnőm is akad, aki az unokája mellett évi kb. 3x bevállalta az enyémet.

Persze ezek mind olyan szereplők, akikhez fokozatosan hozzá szokott a gyerek, nem rögtön lepasszoltam egy fél napra.

2021. okt. 15. 05:18
 22/24 anonim ***** válasza:
62%

Miért nem akar bébiszittert? Milyen alternatívát tud javasolni? Vagy ő úgy van vele, nem mentek kettesben sehova és kész? Mert akkor ott nem az a legnagyobb probléma, hogy nem tudod kire bízni a gyereket...

Egyébként igen, az hogy te feltöltődj akár egyedül is, az sem mellékes. Menj el egy délutánra kikapcsolódni, masszázs, séta, egy nyugodt kávézás, akármi. Addig a férjed vigyáz a gyerekre. Kicsit könnyebb úgy nem besokallni, ha te karban vagy tartva, mármint lelkileg. És néha egyedül lenni igenis jót tesz, kell.

2021. okt. 15. 11:17
 23/24 anonim ***** válasza:
Családi napközi nincs a közelben ahová 1-1 fél napra be tudnátok adni? Én is most nézelődök, vizsgaidőszakban muszáj lesz pár (fél)nap szabadságot kivennem.
2021. okt. 16. 14:13
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
22rs, menjen vissza dolgozni, de lepasszolgassa a gyereket feleslegesen. Gondolom nem a bébiszitternek szülte.
2021. okt. 16. 14:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!