Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Besokkaltam a gyerekemtol,...

Besokkaltam a gyerekemtol, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 éves, mióta megszuletett sose tudtuk meg másra bízni. Az egyetlen nagymama és egyetlen családtag sem akar rá vigyázni. Bebiszittert meg a férjem nem akar.

Hogy tudnék kikapcsolni a gyerek mellett?

2021. aug. 25. 15:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nincs hozzám nőve. Nem fel senkitől. Egyedül alszik. Nem olyan fajta. Azért nem tud a mamajaval lenni, mert van egy másik kedvenc unokája és csak rá vigyáz.
2021. aug. 25. 15:40
 12/24 anonim ***** válasza:
46%

Nekünk is 2 eves a fiunk

Anyósra egy plüssmacit sem bíznék, nem a gyerekem

Anyára bízhatnám nappal, de akkor a férjem dolgozik

Babyszitter nálunknsem opció

Nálunk 2 eve nem volt program kettesben, illetve a közeljövőben sem lesz, az tuti, 35 hetes terhes vagyok.

Ha nekem ilyen kikapcsolodasra van szükségem, a gyerek megy anyához, vagy jön velem és barátnőzünk.

Ha ferjemmel akarok valamit, akkor meg hármasban megyünk...

Ez az időszak ilyen 🤷‍♀️

De hozzáteszem elég gáz rokonok, ha nem akarnak csak egy órácskára is, de vigyázni ra...

2021. aug. 25. 15:42
 13/24 anonim ***** válasza:
11%
12es miért? Rokonoknak szülte?
2021. aug. 25. 17:15
 14/24 anonim ***** válasza:
11%
12-es,magának szülte nemde?
2021. aug. 25. 17:30
 15/24 anonim ***** válasza:
93%

#13, #14

Gondolom akkor a nagymama se kérjen soha semmilyen szívességet, segítséget bármihez, meg a barátnők se, meg senki se. Mert hát magad vagy, oldd meg a problémáidat egyedül. Azt én sem tartom okénak, amikor folyamat le van passzolva a gyerek, hisz igen, ők vállalták maguknak, de normális családban azért néha 1-2 óra gyerekvigyázás bele kéne hogy férjen. Mint ahogy pl a mama is meg kéne hogy kérhesse a fiát, hogy mondjuk rakja neki össze a lapra szerelt komódot, amit vett az Ikeában. Vagy bármi ilyesmi. Szívességnek hívják.

2021. aug. 25. 19:31
 16/24 anonim ***** válasza:
5%
15ös igen én például nem kérek szívességet, magam oldom meg az életem, az én dolgom, mint ahogy a gyerek megőrzése is annak a dolga aki vállalta.
2021. aug. 26. 06:22
 17/24 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem max nagyszülőktől lehet elvárni, hogy vigyázzanak az unokára, más rokon nyakára nem kell tenni a gyereket. Se testvérre, se a nagyobb gyerekre. Az a baj, hogy sokan nem mérik fel gyerekvállalás előtt, hogy mi mivel jár, akár időben-energiában-pénzben, és utána mástól várják a megoldást (rokonoktól vagy az államtól).
2021. aug. 26. 08:33
 18/24 anonim ***** válasza:
96%
Na jó, de itt nem arról van szó, hogy heti 3x ledobná a mamánál vagy bármelyik másik családtagnál a gyereket a kérdező, hanem arról, hogy 2 év (!!!) alatt még egyszer sem vigyáztak rá. Szerintem ez nem normális. És jöhetnek nyugodtan az ősanyák az "én még sosem voltam a gyerekem nélkül egy percet se, pedig már 34 éves!!!" válaszaikkal, ez az ő dolguk, de nem jelenti azt, hogy ez mindenki másnak is megfelel. Mondjuk azt én sem értem, hogy akkor a bébiszitter miért nem jó.
2021. aug. 26. 10:55
 19/24 anonim ***** válasza:
12%
Miért van lepontozva a 16-os? Milyen alapon várja el valaki a segítséget? Ha valaki elvállalja a gyereket, köszönje meg, de ha nem, akkor azt fogadja el. A férjemmel úgy neveltünk fel 2 gyereket, hogy soha semmilyen segítségünk nem volt. Megoldottuk.
2021. aug. 26. 14:57
 20/24 anonim ***** válasza:
84%

19!

Jár a buksi simi 🤦‍♀️🙆‍♀️

2021. aug. 26. 16:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!