Besokkaltam a gyerekemtol, mit tegyek?
2 éves, mióta megszuletett sose tudtuk meg másra bízni. Az egyetlen nagymama és egyetlen családtag sem akar rá vigyázni. Bebiszittert meg a férjem nem akar.
Hogy tudnék kikapcsolni a gyerek mellett?
Nekünk is 2 eves a fiunk
Anyósra egy plüssmacit sem bíznék, nem a gyerekem
Anyára bízhatnám nappal, de akkor a férjem dolgozik
Babyszitter nálunknsem opció
Nálunk 2 eve nem volt program kettesben, illetve a közeljövőben sem lesz, az tuti, 35 hetes terhes vagyok.
Ha nekem ilyen kikapcsolodasra van szükségem, a gyerek megy anyához, vagy jön velem és barátnőzünk.
Ha ferjemmel akarok valamit, akkor meg hármasban megyünk...
Ez az időszak ilyen 🤷♀️
De hozzáteszem elég gáz rokonok, ha nem akarnak csak egy órácskára is, de vigyázni ra...
#13, #14
Gondolom akkor a nagymama se kérjen soha semmilyen szívességet, segítséget bármihez, meg a barátnők se, meg senki se. Mert hát magad vagy, oldd meg a problémáidat egyedül. Azt én sem tartom okénak, amikor folyamat le van passzolva a gyerek, hisz igen, ők vállalták maguknak, de normális családban azért néha 1-2 óra gyerekvigyázás bele kéne hogy férjen. Mint ahogy pl a mama is meg kéne hogy kérhesse a fiát, hogy mondjuk rakja neki össze a lapra szerelt komódot, amit vett az Ikeában. Vagy bármi ilyesmi. Szívességnek hívják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!