Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 11, 9 és 6 éves gyerekeim...

11, 9 és 6 éves gyerekeim vannak. Hogy mondjam el nekik, hogy az apjukkal el fogunk válni?

Figyelt kérdés
Még nem költözött el, de miután talált lakást, utána fog elköltözni. A legidősebb gyerekünk költözik vele, nálam meg marad a lányom és a kisebbik fiam. Szeptemberben kezdi az iskolát a fiam. Tanácstalan vagyok, hogy most iskola előtt vagy utána mondjuk el nekik. Tapasztalatok?
2021. aug. 4. 15:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

Egyébként a kisebb testvéreknek mikor szándékoztok megmondani, hogy a bátyus többé nem lesz velük csak mint egy jóbarát?

JObb lenne mihamarabb, ne apuka elköltözésekor döbbenjenek rá, hogy vele együtt a tesó is elhagyja őket.

2021. aug. 6. 11:53
 22/26 anonim ***** válasza:
96%
Azért ezt nem biztos, hogy átgondoltátok. Szerinted mennyire reális, hogy egy kiskamasz, aki egész nap az iskolában ül, esetleg elmegy utána sportra, különórára, még mielőtt hazamenne és nekiállna a leckéjének, hogy utána végre tudjon pihenni, még elmegy a másik szülőhöz is napi szintű pofavizitre? Pláne hogy még meg is kell várnia a két kisebb testvérét. Vagy épp fordítva.
2021. aug. 6. 13:12
 23/26 anonim ***** válasza:
95%
A kérdező 19-es válaszára: nagyon, végtelenül buta választ sikerült idepötyögnöd, kérdező! Annak a kommentelőnek minden szava igaz, aki azt írta, hogy egy kiskamasz sulis, edzésre, különórákra járó gyereknek nem lesz ideje minden nap a család másik felét látogatni. Egyre szomorúbb ez az egész, főleg azért, mert úgy tűnik, a kérdező kifejezetten elégedett ezzel a szörnyű megállapodással, mintha a kérdező megkönnyebbülne, hogy egy gyerekkel kevesebbre lesz gondja, azt intézi a volt férj.
2021. aug. 6. 15:02
 24/26 A kérdező kommentje:
Még milyen jó, hogy nem abban kértem tanácsot, hogy melyik gyerekem hol legyen!
2021. aug. 6. 15:46
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
és sikerült már elmondani nekik?!
2021. aug. 6. 15:54
 26/26 anonim ***** válasza:
47%
Mindegy is az elosztás, mert ígyis-úgyis trauma. Voltam olyan helyzetben gyerekként, hogy hasonló súlyú kérdést tettek fel nekem… Amikor válaszoltam, úgy gondoltam, az csak átmeneti állapot lesz..,
2021. aug. 6. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!