Tegnap délután óta 4 és 6 éves gyerekeim barna színűt pisilnak. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
A kicsi még most is, a nagyobbik utolsó pisije már normális volt.
Nem ettek, ittak semmi különöset. Azt ették, amit mi.
Nem betegek, nem fáj semmijük. Nem olyan a pisijük, mint mikor sokáig nem pisilünk, vagyis nem sötét sárga. Hanem barna.
2012. jan. 30. 11:06
1/9 anonim válasza:
Esetleg felhívhatnád a gyerekdokit....az a tuti
2/9 A kérdező kommentje:
Még megvárom, hogy még egyet pisiljen a kicsi, és akkor felhívom, ha még mindig barna.
2012. jan. 30. 11:13
3/9 anonim válasza:
Én is az orvost javaslom. Neten ezt találtam: [link]
4/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam az orvost, megyünk a laborba.
2012. jan. 30. 11:25
5/9 anonim válasza:
én arra gondoltam valamit beettek ami elszinezte vagy esetleg olyat ami kárositotta a veséjüket és ezért. irj majd mi lett velük.
6/9 A kérdező kommentje:
Most jövünk a laborból. Holnap reggel lesz eredmény. A háziorvos ránézésre azt mondta, szte elszínezte valami.
Holnap majd írok. Köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 30. 13:01
8/9 A kérdező kommentje:
A nagyobbiknak a leletén az van, hogy 1-1 laphámsejt található a vizeletében.
A kicsinek 2-3 vörös, és fehérvérsejt, a fehérje pozitív, illetve nyomokban gennyet tartalmaz a vizelete.
A kicsi még mindig barna színűt pisil, de valamennyire már halványult a tegnapihoz képest. Délután megyünk az orvoshoz.
2012. jan. 31. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!