Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megveszitek a gyerekeiteknek...

Megveszitek a gyerekeiteknek a balhajlamúak ábécés könyvét?

Figyelt kérdés
Másképpen: te érzékenyíted a gyerekedet az LMBTQ közösség felé valamilyen formában?

2021. aug. 2. 18:23
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Ismerünk melegeket és rendes emberek. De nem akarom,hogy ezzel traktálják a gyereket.
2021. aug. 4. 12:44
 42/44 anonim ***** válasza:

Ebből látszik, hogy a kormány propaganda táptalajra talált. Én nem érzem traktálásnak, ha iskolás évei alatt 1-2szer találkozik ilyen témájú előadással. Ahogy az sem traktálás, ha a felelős állattartásról hallgatnak meg előadást vagy a szexuálisan terjedő betegségekről, a drogokról, a külföldi munkavállalásról, a különböző vallásokról, a bullyingról, a romákról, down szindrómásokról, autizmusról stb.

Én olyan szülő vagyok, aki szeretném, hogy a gyerekem találkozzon minél több témával, beszélgessenek, táguljon a világképe. És ebbe beletartozik a homoszexualitásról való beszélgetés - erre most már akkor se lenne lehetőség, ha az egész osztály szülői közössége támogatná, hogy legyen ilyen óra.

2021. aug. 4. 13:26
 43/44 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy az sem traktálás, ha a felelős állattartásról hallgatnak meg előadást vagy a szexuálisan terjedő betegségekről, a drogokról, a külföldi munkavállalásról, a különböző vallásokról, a bullyingról, a romákról, down szindrómásokról, autizmusról stb.

És hallanak ilyenekről. Nem!

Talán azzal kellene kezdeni, hogy fogadjuk el és segítsük a fogyatékkal élőket, vagy hogy ne ítéljünk bőrszín szerint,de itt már lassan semmi más nincs a melegeken/transzokon kívül. Véget ért a pride lapozzunk végre.

2021. aug. 4. 13:34
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy említettem, én terápiás kutyákkal foglalkozom és járunk óvodákba érzékenyítő foglalkozásokra. Szóval erről hallanak (ha neked szívügyed a fogyatékkal élők elfogadtatása, akkor ebbe te is beleállhatsz), ahol erre van igény. Ugyanis az óvoda talál meg és hív meg minket. Meg tán nem kéne leépíteni a civil szervezetek meg démonizálni őket és akkor lenne aki tart a fentebbi témák mindegyikében előadást. De ehhez kellenek az olyan pedagógusok is, akik szívükön viselik ezen témákról való beszélgetést.
2021. aug. 4. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!