Megveszitek a gyerekeiteknek a balhajlamúak ábécés könyvét?
Ebből látszik, hogy a kormány propaganda táptalajra talált. Én nem érzem traktálásnak, ha iskolás évei alatt 1-2szer találkozik ilyen témájú előadással. Ahogy az sem traktálás, ha a felelős állattartásról hallgatnak meg előadást vagy a szexuálisan terjedő betegségekről, a drogokról, a külföldi munkavállalásról, a különböző vallásokról, a bullyingról, a romákról, down szindrómásokról, autizmusról stb.
Én olyan szülő vagyok, aki szeretném, hogy a gyerekem találkozzon minél több témával, beszélgessenek, táguljon a világképe. És ebbe beletartozik a homoszexualitásról való beszélgetés - erre most már akkor se lenne lehetőség, ha az egész osztály szülői közössége támogatná, hogy legyen ilyen óra.
Ahogy az sem traktálás, ha a felelős állattartásról hallgatnak meg előadást vagy a szexuálisan terjedő betegségekről, a drogokról, a külföldi munkavállalásról, a különböző vallásokról, a bullyingról, a romákról, down szindrómásokról, autizmusról stb.
És hallanak ilyenekről. Nem!
Talán azzal kellene kezdeni, hogy fogadjuk el és segítsük a fogyatékkal élőket, vagy hogy ne ítéljünk bőrszín szerint,de itt már lassan semmi más nincs a melegeken/transzokon kívül. Véget ért a pride lapozzunk végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!