Megveszitek a gyerekeiteknek a balhajlamúak ábécés könyvét?
Ha azt sugallod, hogy ez nem normális, az már bántás. Csak mondom, hogy ne élj álomvilágban.
Szerinted. Szerintem meg nem.
Ami nem természetes az nem az,ugyhogy szerintem nem én élek álomvilágban.Ettől ha meleg lenne a gyerekem,még ugyanúgy szeretném.De nem kell egyet értenünk.
Dehogyis.... Komolyan, 5 éves a lányom.
Ezeket a dolgokat elég lesz, ha 14 éves korától hallja.
Nehogymár egy óvodás kislányt ilyesmivel tömjek...
Ezt te sem gondolod komolyan, ugye?
11-es
"Ami nem természetes az nem az"
Nem nagyon érdekel ez a vita, már unom a témát. De azért ezt az érvet soha sem értettem, megmagyaráznád? Hogy lehet valami természetellenes ami előfordul a természetben?
Lehet itt szavakon vitázni de nyilván azt te is tudod,hogy a termeszetellenes nem azt jelenti, hogy természetben nem fordul elő,hanem hogy a termeszet rendjével ellentétes. A homoszexualitás az például. Ha minden hetero kihalna,akkor hogy születnének gyerekek? Úgy hogy az orvostudományra támaszkodunk maximum :) Viszont idáig is csak azert jutottunk el,hogy ilyen technikánk,ilyen fejlett társadalmunk,orvostudományunk stb legyen mert leegyszerűsítve az emberek párt alkottak, gyereket nemzettek,neveltek és így tovább.
Homoszexualitás, transzexualitás volt,van,lesz.De ennyi.
Amerikábam már gyerekek elkezdhetik a nemváltást. Szerinted ez rendben van?
Ajánlom az Hbo go-n a transzexuális c.dok filmet,4 gyerekről szól. 2őt már hormonálisan kezeltek, egyet még nem (mert kicsi) a negyedik meg fiúnak született,majd évekig lány akart lenni és ugy is élt, majd par ev mulva közölte,hogy ő mégis csak fiú. De mi van akkor ha őt is elkezdik átalakítani??? Szóval ez bőven ráer nagykorúként.
És akkor ezt hosszan lehetne fejtegetni olyannal aki erre nyitott, a nagy többség azonban vagy marhára elfogado #acsaladazcsalad (tényleg? Megnézném azert a gyakorlatban ezt) vagy rögtön homofóbnak titulál mert ezt a legegyszerűbb.
Te amúgy láttad azt a képet amin 3 kutya maszkos férfi bőrszerkóban térdepelt egy 4 éves forma kislány mellett valami külföldi pridon?Szerinted az is normális? Belegondoltál ezen emberek szexualitásába? ( nem is kell, ez magánügy- pont ezt mondjuk)
Na szóval részemről ennyi. Szép estét
Nem. De egyébként roma, ázsiai, néger elfogadó könyvet se vettem, szavakkal is el lehet magyarázni, hogy nem minden ember egyforma.
Amúgy a meseországot megvettem, magamnak.
"nem azt jelenti, hogy természetben nem fordul elő,hanem hogy a termeszet rendjével ellentétes." - Ugyanott vagyunk. Hogy lehet a természet rendjével ellentétes ami a természet része?
"Ha minden hetero kihalna,akkor hogy születnének gyerekek?" - De pont az a természet rendje hogy vannak heterók IS(!) és homoszexuálisok is. És nem csak az embereknél.
Akkor a meddő nők, a nemzésképtelen férfiak is természetellenesek?
"Amerikábam már gyerekek elkezdhetik a nemváltást. "
Baromság.
Alkoholt sem vehetnek, de a nemváltást elkezdhetik? Te ezt tényleg elhiszed?!
Nem hiszem,tudom. Nézz utána. Hormoninjekciókkal kezdik!
A többi kötözködésre felesleges bármit is reagálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!