Kire hasonlítanak a gyerekeitek külső, illetve belső tulajdonságaikban? Örültök neki, hogy pont arra a személyre/rátok, ha így van?
Külsőre a lány is és a fiú is rám, belsőre a lány rám, a fiúra 5 év alatt nem jöttünk rá
(egyáltalán NEM örülök!!)
A lányom külsőre és belsőre is rám, a fiam pedig még 7 hónapos, rajta még nem egyértelműek a jelek. Mindkettőnket látom benne.
Örülök neki, ez természetes
Két lányunk van.
Mindkét lányunk a férjem egyenes orrát örökölte, nem az én enyhén horgas orromat. Én mindketten az én hosszú szempillámat örökölték, nem a férjem rövid szempilláját. Ezeknek örülök.
Mindkét lányunk az én vékony szálú, tartás nélküli, barna hajamat örökölte, nem a férjem sûrû, erôsszálú, fekete haját. Ennek nem örülök (bár úgy tûnik, a kisebbik lányunk haja sûrûbb lesz valamivel, mint az enyém és a nôvéréé).
Belsôre a nagyobbik lányunk egyikünkre se hasonlít, a kicsi meg még csak másfél éves, nála nem lehet tudni.
1. Lány (kulsore apja, belsore apai nagymama)
2. Lány (kulsore apai nagymamam csaladjanak vonasai, alkatra en, termeszetre anyai nagyszulok+ en, borzasztoan nehez eset, tobb emberes)
3. lány pici meg, kulsore apai nagymama, termeszetre egyelore extranyugodt mint a ferjem (uj hazassag)
A ket nagy szep szabalyos arcu lany, legkisebbet meg meglatjuk, oszinten szolva elfogadtam olyannak oket, amilyenek, mindharom teljesen mas karakter, semmi hasonlosag a 3gyerek kozott, de eleve nem szerettem volna hogy minden gyerekem ugyanolyan legyen. Igy jo.
1 fiunk van, kívül-belül apja.
Annyi van belőlem, hogy kék a szeme, világos barna a haja (apja zöld és sötétbarna)
De az arca, a testalkata, járása, minden tiszta apja.
Ahogy a hirtelen haragja is, az elevensége, a folyamatosan beszélése, makacssága. Totál apja
2éves.
2 hónap mulva születik a lányunk, remélem ő inkább rám hasonlít majd, főleg belsőre, mert 3 ilyen személyiségtől lehet falnak mennék már 🤣🤣🤣
Mind a két gyerekünk a férjem családjára hasonlít.
A lányunk szemei és a nézése teljesen olyan, mint a férjem dédimamájáé és arcra is nagyon hasonlít, illetve a férjem öccsére is. Ennek nagyon örülök, mert a dédi egy nagyon szép asszony volt. 90 évig élt, de még akkor is azt mondtam rá, hogy nagyon szépek a vonásai.
Belsőre nagyon vegyes, mindenkiből van belőle, de inkább a férjem kisebbik öccsének a természetét örökölte, az dominál legjobban.
A kicsi 10 hónapos fiú, ő a férjem és az én nyugodt természetünket örökölte, ez már most nagyon látszik.
Külsőre kiköpött férjem és a férjem másik öccse. Ennek is örülök, mert jóképűek.
Viszont aminek nagyon örülök, hogy mind a ketten megörökölték az én hosszú, dús szempilláimat. Kb ennyi látszik rajtuk belőlem😄
Férjem családjában nagyon erősek a gének. Az összes gyerek és unoka a férjem papájára hasonlít leginkább.
A nagyobbik fiam külső- belsore 100% apukaja.
Én örülök neki.
A kicsit még nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!