Hány évente vesztek a gyereketeknek/gyerekeiteknek tolltartót?
Bár én nem vagyok szülő, de leírom:
Nekem alsóba évente vettek tolltartót, mert mindig változott az ízlésem, hogy melyik mesefigurát szerettem aszerint vettek tolltartót.
Most már olyan 2-3 évente vesznek nekem.
Ahanyszor szukseg van ra:)
Nem hiszem,hogy ezt evekben ki lehet szamolni. Nincs meghatarozott ideje,tonkremehet felevente is. Foleg kisgyereknel nem varhatod el,hogy vigyazzon ra.
Amíg a gyerekeknek tetszik és jó állapotban van.
Mit is lehetne erre mást válaszolni?
Minden évben többször is, többnyire akciósakat veszünk. Aktuális ízlése szerint a kisebbnek. Most hatodikos lesz
Nagyobbik tizedikes, neki két éve ugyan az van.
Sosem vettem töltött tolltartót vagy drágább tíz ezreset.
Változó.
A nagyfiam nagyon ragaszkodik a cuccaihoz, most lesz ötödikes és lassan darabjaira esik az elsős korában kapott tolltartó. Nem akar újat, ő azt szereti. Elfogadtam.
A középső csemete még csak másodikos lesz, de van neki vagy öt tolltartója, mert szereti őket cserélgetni, mikor autós, mikor macskás, mikor robotos kedve van...
A kicsi most lesz elsős, nála majd kiderül melyik típus lesz.
Én gyerekként minden évben új tolltartót kaptam, ha kértem. Gimisként megkaptam álmaim bőr tolltartóját, mai napig azt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!