Szülők, titeket zavart, amikor szépirodalmat olvastak a gyerekeitek?
Ez milyen kérdés már?!
Miert zavart volna? Jobb lett volna ha valami elvont gyilkossagot, vagy sarkanyokat, vagy a jóeg tudja milyen kitalált sz@rokag olvas?!
Vagy ha a gép elött ül egész nap?
Neked meg nem édes mind1? Neked kell hallgatnod?
1-es: :D :)
Kérdező,mit zavar az,hogy szépirodalmat olvas a gyerek?
#2 mert a kötelező nincs tele elvont gyilkossággal?
Én sajnálom, amikor a kötelezőt olvassa, mert látom rajta, hogy szenved vele. Sokszor nem érti és nem is érdekli.
Inkább olvasson kitalált sz@rokat, mert az kellemes időtöltés, aminek az olvasásnak lennie kellene.
4!
Kerlek mesélj egy olyan kötelezőröl, amiben elvont gyilkosság van. Én még nem talalkoztam olyannal....
Es nekem nem úgy jön le a kérdés, hogy a kötelező olvasmányról van szó, hanem ő önszantából ezt olvassa. Azert van különbség...
Ha ez erdekli, miért ne?!
#5 Antigoné
Ha önszántából olvassa, nyilván más. Bár ott sem mindegy mit. Legyen a korának megfelelő történet.
Én a te válaszodra írtam, hogy örülök, ha olvas, akár általad sz@rnak vélt történetet is.
És sajnálom, amikor számára nem élvezetes könyvet kell olvasnia. Legyen az szépirodalom vagy más, a lényeg, hogy szeresse olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!