Ütöttétek-vertétek meg már a gyerekeiteket? Miért?
Egyszer kétévesen, azóta nem, most 7 éves.
A fenekére csaptam, mert kiborította 3x is a tejet az ágyra(minden alkalommal cseréltem), és ki voltam bukva. Úgy éreztem szivat, mindvégig odaszaladt a tejjel, direkt rámnézett közben.. utólag tudom, hogy fel sem fogta a helyzetet, sajnálom nagyon(nem mintha fájt volna neki, nem is sírt, nem is érezte, a helyzetet sem fogta fel).
Azóta sok idő eltelt, legszívesebben megütném kb heti 4x, de megerőltetem magam és nem teszem. A nagyon max az erősebben fogom a kezét és átrakom a szobájába, ha már tiszta ideges vagyok, szerencsére ebből 2 havonta van egy.
Igen.
Úgy 2 éves volt.
Feküdtem a kanapén, odajött a mellém, hozzábújt a lábamhoz, és combbelsőn harapott.
Reflexből szájonvágtam.
Nagyon sajnáltam, tényleg nem gondolkodtam abban a másodpercben.
A kezére is legyintettem párszor (kandallót piszkálta, konektort stb)
Egyszer a fenekére csaptam. Orbitális hisztit rendezett. Egész nap minősíthetetlenül viselkedett. A Tropikáriumban voltunk, mikor jöttünk ki (sosem tudom meg miért) a földhözverte magát fetrengett stb. 2x összevakartam a földről (20men belül) 3xra a fenekére csaptam és útnak indítottam.
Utóbbiakat nem sajnálom.
Na lehet pontozni, meg velős megjegyzéseket tenni
Épp a napokban történt meg. 2 éves lesz. Borzasztóan viselkedik egész héten, mindenért visit, ordít, oda veri magát, evés közben is kifelé fordul önmagából. A tányér ételt a földhöz vágta, rúgott vágott, hisztizett én pedig a Télapótól kapott vesszővel végig sóztam kicsit a lábán. Nem hiszem hogy fájt neki, de meglepődött. Azóta ha hiszti rohama van csak annyit mondok, hogy hozom a vesszőt és azon nyomban felhúzza az orrát és befejezi az őrületet.
De látom ez a két éves kor kritikus másnál is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!