Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ütöttétek-vertétek meg már a...

Ütöttétek-vertétek meg már a gyerekeiteket? Miért?

Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 06:19
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Egyszer kétévesen, azóta nem, most 7 éves.

A fenekére csaptam, mert kiborította 3x is a tejet az ágyra(minden alkalommal cseréltem), és ki voltam bukva. Úgy éreztem szivat, mindvégig odaszaladt a tejjel, direkt rámnézett közben.. utólag tudom, hogy fel sem fogta a helyzetet, sajnálom nagyon(nem mintha fájt volna neki, nem is sírt, nem is érezte, a helyzetet sem fogta fel).

Azóta sok idő eltelt, legszívesebben megütném kb heti 4x, de megerőltetem magam és nem teszem. A nagyon max az erősebben fogom a kezét és átrakom a szobájába, ha már tiszta ideges vagyok, szerencsére ebből 2 havonta van egy.

2021. máj. 29. 06:24
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Igen.

Úgy 2 éves volt.

Feküdtem a kanapén, odajött a mellém, hozzábújt a lábamhoz, és combbelsőn harapott.

Reflexből szájonvágtam.

Nagyon sajnáltam, tényleg nem gondolkodtam abban a másodpercben.

A kezére is legyintettem párszor (kandallót piszkálta, konektort stb)

Egyszer a fenekére csaptam. Orbitális hisztit rendezett. Egész nap minősíthetetlenül viselkedett. A Tropikáriumban voltunk, mikor jöttünk ki (sosem tudom meg miért) a földhözverte magát fetrengett stb. 2x összevakartam a földről (20men belül) 3xra a fenekére csaptam és útnak indítottam.

Utóbbiakat nem sajnálom.

Na lehet pontozni, meg velős megjegyzéseket tenni

2021. máj. 29. 06:35
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Igen, amikor ütött-vágott engem. Azt egyszerűen nem hagyom, szankcionálom. Nem bánom kicsit sem.
2021. máj. 29. 08:10
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Volt, hogy a kezére kellett ütnöm kétévesnek, mert dobálta az ételt, hiába szóltam rá. Egyszer a fenekére is ütöttem, mert nem akart felöltözni, levette folyamatosan a ruhákat.
2021. máj. 29. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Egyszer szintén 2 évesen rácsaptam a fenekére. Ültem a kanapén, ő pedig elkezdte lehúzni az abroszt az asztalról, rászóltam hogy ne húzza le, erre rámnézett, kacagott egyet és húzta tovább. Mire odaértem lerántotta, az anyukám által készített asztaldísszel együtt ami rajta volt, ez utóbbi ripityára tört, de legalább nem a fejére esett. Ekkor borzasztóan megijedtem, nem gondolkodtam és rácsaptam a fenekére, ettől meg ő ijedt meg és rohant a szobájába ordítva. Nagyon megbántam, azóta sem csaptam rá, nem is fogok és akkor is nagyon megölgettem utána, eszméletlenül sajnáltam.
2021. máj. 29. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Soha. Ha kihoznak a sodromból, kiabálok, nagyon ritkán valamit földhöz is vágok, ez is elég ijesztő szegényeknek. El nem tudom képzelni, mi kellene ahhoz, hogy megüssem őket.
2021. máj. 29. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
A fiút az apja kipicsázta egyszer, mert nem elég, hogy a boltot végig hisztizte a gyerek, de még az úton is átszaladt egy kocsi előtt. Azóta egy kisangyal, ha megyünk valahova. Nem verjük mindenért a gyerekeket, de van egy határ, amit nem tolerálunk
2021. aug. 8. 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:
11%

Épp a napokban történt meg. 2 éves lesz. Borzasztóan viselkedik egész héten, mindenért visit, ordít, oda veri magát, evés közben is kifelé fordul önmagából. A tányér ételt a földhöz vágta, rúgott vágott, hisztizett én pedig a Télapótól kapott vesszővel végig sóztam kicsit a lábán. Nem hiszem hogy fájt neki, de meglepődött. Azóta ha hiszti rohama van csak annyit mondok, hogy hozom a vesszőt és azon nyomban felhúzza az orrát és befejezi az őrületet.

De látom ez a két éves kor kritikus másnál is

2021. aug. 8. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!