Sorstársakat keresek, akik elmesélnék, hogy hogy lehet megoldani, kilábalni ebből?
Van egy 6hónapos kislányom, és úgy döntöttem költözünk. Hogy hova, és milyen módon nem tudom. De mióta megszületett, azóta az apja kb leszar mindkettőnket, pedig míg terhes voltam "minta apa és férj" VOLT. Azóta csesztet, szid, kimarad, leszar. Pedig a lelkem beleölöm a házasságunkba. Figyelek tudatosan arra is, hogy számára nő is legyek ne csak anya. De ba*szhatom. Leszarja. Tehát megyek a lánnyal. Valahova. Viszont, gyedem nincs, mert sietett a baba. Dolgoztam ugyan, de nincs meg az elegendő nap. Tehát 0ról kéne indulnunk. Mert a kedves előszeretettel leszedi mindig a kártyáról a pénzt. A terhesség előtti fizumat is hiába gtűjtöttem. Nincs. Neki kell szerszámra.
Volt valaki így, aki lépni tudott 0 segítséggel?
A lányom nem ezt érdemli. Én egy roncs vagyok az "apja" meg leszarja. Ennél neki több jár...
Nem ennyire durva a helyzet nálunk, de nekemis megfordult a költözés párszor a fejembe.
Ha van hova menni és biztos vagy a döntésedbe, menj!
Sajnos jobb nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!