Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sorstársakat keresek, akik...

Sorstársakat keresek, akik elmesélnék, hogy hogy lehet megoldani, kilábalni ebből?

Figyelt kérdés

Van egy 6hónapos kislányom, és úgy döntöttem költözünk. Hogy hova, és milyen módon nem tudom. De mióta megszületett, azóta az apja kb leszar mindkettőnket, pedig míg terhes voltam "minta apa és férj" VOLT. Azóta csesztet, szid, kimarad, leszar. Pedig a lelkem beleölöm a házasságunkba. Figyelek tudatosan arra is, hogy számára nő is legyek ne csak anya. De ba*szhatom. Leszarja. Tehát megyek a lánnyal. Valahova. Viszont, gyedem nincs, mert sietett a baba. Dolgoztam ugyan, de nincs meg az elegendő nap. Tehát 0ról kéne indulnunk. Mert a kedves előszeretettel leszedi mindig a kártyáról a pénzt. A terhesség előtti fizumat is hiába gtűjtöttem. Nincs. Neki kell szerszámra.

Volt valaki így, aki lépni tudott 0 segítséggel?

A lányom nem ezt érdemli. Én egy roncs vagyok az "apja" meg leszarja. Ennél neki több jár...

2021. júl. 26. 11:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Először is anyagilag kellene függetlenítened magad, és sürgősen különköltözni. Menj be a bankba és szállj ki a közös számából, csinálj sajátot, és kérj szoc. segítséget anyagilag. Szüleidhez vissza tudsz menni a babával?
2021. júl. 26. 11:12
 2/23 anonim ***** válasza:
29%

Én azt mondom ne hamarkodd el! Tudom most nagyon dühös vagy, én nem mondom azt sem hogy nem jogos a duhod. A lanyodnak egyértelműen az az érdeke hogy ameddig csak tudod megmenteni próbáld a kapcsolatot! Úgy érzed mindent megtettel?

Bocsi, tudom ilyenkor nem ezt akarja hallani az ember, de az ilyen duhbol meghozott döntések nem biztos hogy jóra vezetnek.

Egyébként más férfi kisebb valószínűséggel fogja megadni neki azt ami szerinted jár a lanyodnak.

Az én ferjem is lassan kezdett osszefonodni a gyerekekkel, mondjuk mi mindent őszintén megbeszeltunk, és jó kapcsolatunk volt.

2021. júl. 26. 11:37
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

Nézd, kérdező, most itt milyen választ vársz őszintén?

Nyilván tisztában vagy vele, hogy ilyen helyzetben a nők a szüleikhez mennek vissza, vagy anyaotthonba. De mivel minden ilyen kérdésnél az a válasz a kérdezőtől, hogy nincsenek szülei vagy mehet oda, nyilván nálad is ez lesz a válasz, mert ti mind úgy vállaltok gyereket, hogy se családi háttér, se anyagi háttér.

Őszinte leszek, nem nagyon tudsz mit csinálni, csak tűrni, ha nincs pénzed, mert senki nem fog segíteni.

Lehet, hogy durvának tűnök, deez az igazság.

2021. júl. 26. 11:56
 4/23 A kérdező kommentje:
Édesanyámékhoz nem (szűkös lenne a ház) viszont nővéremékhez kis időre oda tudok költözni. Elkezdtem melót keresni. 4órásat. Addig tudnak a kicsire vigyázni ismerősök, ez is több mint a semmi. Igen, milliószor próbáltam beszélni vele. Mindig szarul jöttem ki belőle, mert én túlgondolom. És nem, nem keresek másik férfit aki többet ad a lányomnak. Neki megadom én azt amit kell, nem jeresek neki másik apukát. Nyilván most nem az következik hogy hopp ugrok gyerekestül a házból. Az senkinek sem jó. De mostmár minnél előbb lépni szeretnék, mert olyan, mintha lenne egy borzasztó rossz lakótársam
2021. júl. 26. 12:54
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi a végzettséged?
2021. júl. 26. 12:57
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fogadd el testvéredék segítségét.
2021. júl. 26. 13:14
 7/23 A kérdező kommentje:

Felszolgáló

Viszont ebbe a kicsi mellett nem tudok egyenlőre elhelyezkedni. Ezért vagy levelezőn, vagy estin leakarok tenni egy boltieladót.

Elszeretném fogadni tesómék segítségét, csak nekem valahogy baromi kellemetlen az, hogy odamegyek kb semmivel,és "várom hogy eltartsanak"...

2021. júl. 26. 13:45
 8/23 anonim ***** válasza:
65%
A férjed tudja, hogy el fogod hagyni? Mit mond?
2021. júl. 26. 13:45
 9/23 A kérdező kommentje:
Igen. Mondtam neki a legutóbbi "beszélgetéskor", hogy ha ez nem változik, én lépek gyerekestül. Erre csak annyit mondott "ugysem megyek, nincs hova és miből, meg amúgy is kinek kellenék egy gyerekkel"
2021. júl. 26. 13:47
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Először is döntsd el hogy mit akarsz.

Felajánlotta a testvéred hogy menjetek oda? Mert ha igen, akkor nem fog nekik gondot okozni, hogy ott vagytok, majd megegyeztek, hogy viszonzod amit értetek tett.

2021. júl. 26. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!