Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sorstársakat keresek, akik...

Sorstársakat keresek, akik elmesélnék, hogy hogy lehet megoldani, kilábalni ebből?

Figyelt kérdés

Van egy 6hónapos kislányom, és úgy döntöttem költözünk. Hogy hova, és milyen módon nem tudom. De mióta megszületett, azóta az apja kb leszar mindkettőnket, pedig míg terhes voltam "minta apa és férj" VOLT. Azóta csesztet, szid, kimarad, leszar. Pedig a lelkem beleölöm a házasságunkba. Figyelek tudatosan arra is, hogy számára nő is legyek ne csak anya. De ba*szhatom. Leszarja. Tehát megyek a lánnyal. Valahova. Viszont, gyedem nincs, mert sietett a baba. Dolgoztam ugyan, de nincs meg az elegendő nap. Tehát 0ról kéne indulnunk. Mert a kedves előszeretettel leszedi mindig a kártyáról a pénzt. A terhesség előtti fizumat is hiába gtűjtöttem. Nincs. Neki kell szerszámra.

Volt valaki így, aki lépni tudott 0 segítséggel?

A lányom nem ezt érdemli. Én egy roncs vagyok az "apja" meg leszarja. Ennél neki több jár...

2021. júl. 26. 11:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Most a konkrét helyzettel kakcsolatban még nem, hisz nem tud nővérem ezzel kapcsolatban sokat, mert eddig teljesen elhittem, hogy valóban én gondolom túl. Viszont sokszor mondta, hogy bármi gáz van mehetünk nyugodtan. Nagyon jó a kapcsolatunk tesómmal, szóval nyilván komolyan is gondolta. Hétvégén találkozunk, akkor szeretném vele megbeszélni
2021. júl. 26. 13:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor először ezt kell lefixálni. Mindenképp beszéljetek erről és a szülőket is vond be (ha olyan a viszony), hátha tudnak valamiben segíteni. Nem feltétlen pénzre gondolok.
2021. júl. 26. 13:59
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Ezért nem akarok ugrálni egyből. Itt nem csak rólam(sőt... egyeltalán nem) van szó. Így nagyon át kell gondolnom minden lépésem. Még egyszer fogok beszélni a gyerek apjával is.
2021. júl. 26. 14:06
 14/23 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem első felindulásból nem szabad dönteni. Láthatóan elég bizonytalan vagy még, az pedig hogy tesódéktól esetleges sikertelenség vagy nehézség miatt visszamenj a a férjedhez javítani nem fog a helyzeteden, csak még jobban kihasználhatóvá válsz a szemében.
2021. júl. 26. 14:31
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a tesódat és ha vállalja, átmenetileg menjetek oda.

Te pedig menj melózni, amint teheted, és függetlenedjetek a testvéredtől is mihamarabb.

2021. júl. 26. 14:59
 16/23 anonim ***** válasza:
85%
Majd koppan. Ha van hova menni, menj. Gyerektartást kérd és ha közös tulajdonú a lakás, akkor azt is
2021. júl. 26. 15:42
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen, a lakás közös, és hitelmentes. Viszont... voltam olyan hülye, és annó vettem fel hitelt a nevemre, mert az övén akkor futott egy. Már nincs sok hátra belőle... azzal mit tudok kezdeni?
2021. júl. 26. 16:06
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne költözz el, mert ha elhagyod a lakást, az életben nem enged vissza. Ha házasság alatti a hitel, akkor közös.
2021. júl. 26. 16:07
 19/23 A kérdező kommentje:

Igen, már házasok voltunk akkor. Tehát hiába az én nevemen van, nem csak én fizetem?

Megmondom az őszintét. Ebbe a házba én már nem is szeretnék visszajönni...

2021. júl. 26. 16:23
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Házasságban nincs külön hitel, külön kassza, én pénzem te pénzed. Az a tied amit előtte szereztél vagy közbe örökölted, kaptad ajándékba.
2021. júl. 26. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!