Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha pocsék az...

Mit tegyek ha pocsék az életem az adhd-s gyerekemmel?

Figyelt kérdés

Vállalhatatlan a viselkedése. Üvölt, kiabál, csapkod, ordít, visít.

Már nem bírom. Nem tudok aludni se normálisan, mióta megkaptuk a papírt az adhdról. Mindig úgy kell menni a boltba, postára meg úgy minden hova, hogy ne legyenek sokan. És frusztrál a tudat, hogy csak úgy nézelődni nem mehetünk be sehova, mert akkor megint kiabál, ordít, visít. Ha elfelejtek valamit a boltból, megint ordít, visít, ha vissza kell menni. Egy pici kis változás a napirenddel és ordít-visít. Ha megcsúszok a fürdéssel meg a főzéssel, már ordít, visít. Már azt se bírom, hogy hónapok óta napirend szerint kell élnem az életem, mert ha nem, ordít, visít. Nem mehetek közösségbe, mert ott is ordít-visít. Egyszerűem fuldoklok.

2021. júl. 25. 18:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
4%
Szerinted minden kérdés vagy provokatív vagy kamu...
2021. júl. 26. 11:56
 32/37 anonim ***** válasza:
Igen, biztos én vagyok az egyetlen aki ezt gondolja, és írja. Szerinted hányan használják ezt az oldalt napi szinten?
2021. júl. 26. 12:08
 33/37 anonim ***** válasza:
97%
Az a baj, hogy a kérdező igazából semmi konkrétat nem írt. Se a gyerek korát, se azt, hogy milyen fejlesztést, terápiát kap a gyerek, ő maga mivel próbálkozik, van-e az adhd-n kívül más baj is, szóval semmit, így nem lehet tanácsot adni.
2021. júl. 26. 12:49
 34/37 anonim ***** válasza:
67%

Pszichiáter, akár gyógyszeres beállítás, és ha nem megy, add intézetbe.

Ez nem élet, sem nektek, sem a környezetnek (ovistársak, akiket bánt, pl).

2021. júl. 26. 15:01
 35/37 anonim ***** válasza:
82%

"Mindig úgy kell menni a boltba, postára meg úgy minden hova, hogy ne legyenek sokan."

Normális ember nem akkor megy a gyerekkel bevásárolni mikor millióan vannak.

Egy átlagos gyereket is megvisel ha a 7 órás fürdés 8ra csúszik.

Ez egyáltalán nem meglepő.

És igen olyan elvárása van amit egy átlagos ovissal sem lehet

" . Nem mehetek közösségbe, mert ott is ordít-visít"

Hát kávézni a barinőkkel vagy cukiba nem az ovisoddal mész.

Ők olyanok ha nem figyelsz rá, akkor tesz arról h odafigyelj.

A boltokban is nagyon sok gyerek ordít-visít. Pedig a legtöbbjük nem ADHDs

Itt inkább anyukának kéne egy kis kikapcs, mert elfogyott a türelme.

Egy gyetekkel olyen az élet. Napi rend van, spontaneitás nincs.

Nem hinném hogy ezzel csak azok kűzdenek akiknek ADHDs gyerekük van. Nekem nincs. Mégis ilyen az életem

És fel is voltam arra készülve h ilyen lesz

Azt elvárni egy ovis korútól h nyuginan legyen, nem lehet.

2021. júl. 26. 17:45
 36/37 anonim ***** válasza:
73%
Egyetértek a 35-el. Nem annyira kirívó, akár ADHD-s akár nem, ha hisztizik amikor sor van, vagy felnőtt programon vesz részt.
2021. júl. 26. 17:47
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem egy adhd-s fiút, ugyanezt csinálta, az anyja már ki volt tőle idegileg, már az intézetet fontolgatta. Aztán kapott valami gyógyszert, attól valamit változott. Most fog ballagni, szakközépiskolaba vették fel.
2022. máj. 30. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!