Mit tegyek ha pocsék az életem az adhd-s gyerekemmel?
Vállalhatatlan a viselkedése. Üvölt, kiabál, csapkod, ordít, visít.
Már nem bírom. Nem tudok aludni se normálisan, mióta megkaptuk a papírt az adhdról. Mindig úgy kell menni a boltba, postára meg úgy minden hova, hogy ne legyenek sokan. És frusztrál a tudat, hogy csak úgy nézelődni nem mehetünk be sehova, mert akkor megint kiabál, ordít, visít. Ha elfelejtek valamit a boltból, megint ordít, visít, ha vissza kell menni. Egy pici kis változás a napirenddel és ordít-visít. Ha megcsúszok a fürdéssel meg a főzéssel, már ordít, visít. Már azt se bírom, hogy hónapok óta napirend szerint kell élnem az életem, mert ha nem, ordít, visít. Nem mehetek közösségbe, mert ott is ordít-visít. Egyszerűem fuldoklok.
Pluszba még rájön erre az, hogy le kell mondanom a második és a harmadik gyerekről, mert ilyen gyerek mellé nem lehet gyereket vállalni.
Minek akarsz második meg harmadik gyereket ha azt az egyet se tudod elviselni? Beteg ez a világ.
Te komolyan nem tudsz egy mondatot helyesen értelmezni?
Te még életedben nem voltál adhd-s gyerekkel egy hetet egyhuzamban.
11#
Ki beszélt itt borderlineról?
És az teljesen más, mert az nem vele született betegség.
A családi háttérnek köszönhetően alakul ki gyerekkorban, és általában az anya- gyerek közötti kapcsolat miatt.
Szerintem ott a szülőt kellene bezárni valahová, amiért tönkretett egy életet.
Először olvass utána,mielőtt ilyeneket nyilatkozol
Én azzal tudlak bíztatni, hogy 10 éves kora után jobb lesz. Nálunk is ugyanez volt, óvoda-iskola. Menekültem már a tanárok elől, hogy csak egy nap nem kapjak valamiért panaszt. Sokszor úgy mentünk haza mint a cigányok, a gyerek ordított, a táskáját dobálta, én sírtam. Az utcán, igen.
Most már kiskamasz, sokkal jobb a helyzet, önállósodik is. Plusz kaptunk végül Ritalint, a sokadik orvos vált be. Minimális adag de elképesztő a különbség. Végre élhető az élet azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!