Mit kéne csinálnom hogy ne féljek elindulni mondjuk egy játszótérre vagy bárhová a két gyerekemmel?
Én is tartottam tőle, hogy nem tudom rendesen fogni a kezét, elszalad és meghal, vagy irgalmatlan hisztit vàg le, és égni fogok..
Aztán a bébiszitter kivitte az engedélyem nélkül. A gyerek még élt, jól érezte magát, a bébiszitter sem halt bele, sőt mondta, hogy kiviszi még egyszer, ha megengedem”nem tudta, hogy nem szabad”, egy megállóra laktunk a játszótól, de akkor is kiakasztott, azt hittem az udvarban fognak sétálni.
Felkészültem két váltóruhával, nagy hátizsákba pakolva minden lehetséges holmit, cipőből is pluszt, ami kelhet, a ragtapaszon át a ropiig, szeletelt gyümölcsig..
Elsőre fél órát voltunk kint, hatalmas hisztit levágott a buszon, mert folyton fogtam a kezét, közben folyt az orrom az allergiától, de egy kézzel nem fértem hozzá a zsepihez, hazafelé lehányta a vele szemben ülőt, nem ette meg a ropit, mert eltört, az almát mert barna volt egy picit, kergette a galambot én meg szaladtam nehogy kifusson az útra, beessen a tóba, el akart venni játékokat másoktól, majd üvöltött, hogy nem kaphatja meg, meg akart ölelni és kézen fogni másokat, majd üvöltött, hogy azok nem akarják.. másodikra jobb lett, vastagodott a bőr a képemen..és így tovább..
Aztán rutin lett. Már meg se kottyan, nem érzek szégyent és úgy érzem, elboldogulok. Egyszer lehányt azóta egy plázában, miközben felvettem, arcon a spar közepén(állatkertbe készültünk) Nem engedtek taxiba sem, mert büdösek voltunk, nem volt váltóruha és a boltok 10kor nyitottak, egy órát kuksoltam vele egy mosdóban ősszel, alig mertem bevizezni a ruháit.
Két gyerekkel az egyiket biztosan magamhoz kötném elsőre(a kezét mondjuk), hogyha kirántja a kezét, ne haljon meg.. Nagy hátizsák, vastag bőr..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!