Kinek mennyit, és miben segít otthon a férje?
Mióta meg van a gyerek többet besegít, vagy nem? Milyen munkája van?
Bocsánat a fura kérdésért, de az én férjem egyszerűen semmiben nem segít nekem. Teljesen enyém a háztartás, és a gyerek. Mindig azzal jön, hogy ő dolgozik, ő keresi a pénzt... Nekem csak a családi a bevételem, mert a gyedet is ő veszi fel, mert így többet kapunk. Irodai munkája van.
21 vagyok, én meg osztom a te véleményedet 22-es.
Tesóm mai napig kapja az anyóstól, hogy miért nincs a kisfia kiszolgálva. Az a baj, hogy tesóm már végigszenvedett 10 éves egy gyermekemberrel akit ki kellett szolgálni, nem fogja mégegyszer ezt a hibát elkövetni.
Persze hogy a nők rontják el saját maguknak. Munkahelyemen van egy pár. Suliban jöttek össze, 22-23 évesek, együtt jöttek ide dolgozni, ugyan azt csinálják. Mégis a kiscsaj intézi minden nap az ebédjüket, ő főzi, elhozza (nem élnek együtt még), megterít, utána elmosogat. A csávó csak leteszi a seggét a meleg kaja mellé, zabál, aztán távozik. Én meg csak így nézek, hogy mi a f_sz...
De van olyan barátnőm is, aki viháncolva meséli, hogy ha ő hétvégén takarít, akkor inkább elküldi a férjét horgászni, hogy ne legyen útban. Szintén fiatalok, húszas éveik végén.
Másik barátnőm reggel 7től van hogy este 8-9-ig dolgozik. Ő rendelné a kaját a szomszédos étteremből, de azt a férje nem hajlandó megenni, csak a házi kosztot. Olyan szinten cseléd, hogy van, hogy szendvicset vagy mikrózott virslit eszik ebédre, mert amit az előző napi főztjéből eltett magának ebédre, azt éjjel a férje kizabálta a hűtőből. És ez se egyszer fordult már elő.
És igen, ezt a hozzáállást adják tovább a gyerekeiknek is.
Többnyire én viszem a háztartást és a gyerek ügyeit is én rendezem, de ha megkérem valamire akkor szó nélkül megcsinálja. Illetve ha látja, hogy fáradt vagyok és épp szalad a lakás mert semmi energiám nem volt rá, akkor szintén szó nélkül összepakol, rendezi a konyhát, kitereget, stb.
Tudja milyen itthon a lányunkkal és soha fel sem merült benne, hogy lógatom a lábamat.. ha valamiért van itthon feladat akkor az okkal van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!