Aki babával van otthon annak mennyit, miben segít a férje otthon? Fizetést leadja?
Délutánig dolgozik, ha megérkezik akkor átvette a gyerkőcöt persze miután lefürdött,ebédelt, szívesen levitte sétálni ha szusszani akartam, illetve sokat foglalkozott vele mindig is.
Esti fürdetés mindig az ő reszortja, most már 3 éves a gyerkőc de ez mai napig rutin.
Illetve borzasztó alvó kisfiúnk mellé ő is felkelt éjszaka,felváltva, pedig reggel korán kelt, de volt olyan hogy 10x is kelt egy éjszaka a gyerkőc.
Fizetés leadás címet nem értem, miért kéne leadnia? Nem rabszolga, hanem a férjem.
Ő is mindent csinál otthon, persze kevesebbet. De mosogat, tereget, pelenkáz, stb.
Egyedül este nem kel a kicsihez. Mivel megszoptatni úgyse tudja. :)
Közös a kassza.
Most telik le a GYED, és most egy évet ő lesz itthon. Elsősorban anyagi okból (Én jobban keresek.) és elvégez egy új szakmát. Ugyanúgy el tudja látni a háztartást, megfőz, megeteti a gyereket.
Mi az, hogy leadja-e a fizetését? Az akkor is közös, ha mindig csak annyit vesz le belőle (ő maga, én a jelszabát sem tudom, nem is érdekel), amennyire szükség van. Amúgy többnyire ő jár bevásárolni, stb. Én pedig a saját pénzemen a neten vásárolok a gyereknek, magamnak, ami szükséges. A rezsit megosztva fizetjük be netbankon keresztül.
Egyébként újszülött mellett mindenben segített, később a benti házimunkát én csináltam (amire nem maradt időm, az megvárt), a ház körüli munkát ő. De a mai napig simán beteszi a mosogatógépet vagy átteszi a mosógépből a ruhát a szárítóba, ha épp el vagyok foglalva a gyerekekkel, énmeg simán behozok eg ykosárnyi fát, ha ő nincs itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!