Ti feladnátok egy nettó 1,6 milliós havi fizetést 300 ezerre azért, hogy hazaköltözzetek és családot alapítsatok otthon? 29/F
29 évesen még nem. Egy-két évet még maradnék, aztán fél évig azon gondolkodnék, hogy meg tudom-e szokni az 1,6 milliós után a "csak" 300 ezres fizetést.
Én egy ilyennek még most is örülnék... :)
Én csak akkor, ha már összegyűlt egy jó autó és egy kertes ház ára, meg vagy 5-10 milla megtakarítás, ami jó lesz a gyereknek.
Ezeket már fenntartom havi 300ból.
Olajfúrótornyon dolgozol, hogy nem tudsz kint családot alapítani?
Csak azért nem jönnék haza, keresnék kint párt magamnak.
nem. Inkább alapítanék családot kint! Kevés olyan munka van, ahol ez nem megoldható.
Ha már 1x kimentem és jó fizetésem is van kint, akkor ide biztos nem jönnék vissza többet.
Kicsit több info kellene, ez nagyon hiányos.
1. HOL keresel 1,6 milliót?
2. Mennyit melózol ezért? Heti 40 órát? Vagy napi 16-ot? És itthon a 300-ért mennyit kellene?
3. Van konkrét hölgy, akivel családot alapítanál, akibe szerelmes vagy, komolyan tervezel vele, vagy csak úgy hazajönnél, hogy majd megismerj valakit, és családot alapítsatok?
4. Milyen munkakörben dolgozol kint, és milyen lenne az itthoni? Lehet, hogy azt csak a pénzért csinálod, ezt meg élveznéd is?
Most így kapásból ezek ugrottak be. Nem ilyen fekete és fehér ez a dolog, hogy 1,6m vs. 300e - ha így működne, akkor fel se kellett volna tenni a kérdést.
Én magam nem tudnám elképzelni magamat kint. Alapból is inkább a 300-at választanám, kivéve ha nem olyan a munka amit szeretek.
A te esetedben viszont, nem a nő miatt döntenék úgy, gyakrabban akarod látni a szüleidet, a barátaidat, vagy nem szereted a kinti munkát akkor igen. De csak egy nő miatt én biztos nem, annyi nő van, biztos ott is vannak jó nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!