Netto 200. 000 Ft-ból milyen körülmények között lehet élni Pesten?
Albérlet 80 + 40 rezsi + kaja 30 ha te főzöl, 40-50 ha nem. Bérlet ha kell utaznod rendszeresen 10 ezer vagy 3 ha diák vagy.
De csökkenenthető ha ketten bérelitek a lakást akkor 60-70-ből kijön rezsivel együtt + kaja 30, marad 100 egyébre.
200ból lakást bérelni nehézkes. Vagy egy kis lyuk lesz drágán (60-80e + rezsi) vagy valami gettó közepén.
Szobát ha türelmesen keresel akkor 40-50e-ért (rezsistül) kapsz normális környéken, normális lakótársakkal. Szerencsés esetben csak 2 vagy 3 emberrel a lakásban. Ha nincsenek nagy igényeid ezt javaslom, így marad 150e-d egy hónapra amiből azért kényelmesen meg tudsz élni, ha nem szórod a pénzt.
utolsó:
Ja. Nekem egyszer egy csávó megpróbálta, volt benne minden szépség, pl: heti 1x főzött 5 kiló paprikás krumplit és szerinte azt lehet enni egy hétig kenyérrel :D
"Már régen volt "30 ezer forint elég a havi kajára" hozzászólónk köszönjük"
Akkor nem vagy képben, a napi szükséges fehérje (csirkemellfilé és ez a legdrágább), minőségi szénhidrát és zöldség kijön belőle.
Ha a felvágottat (ami fehér takonyból készül) és hasonló szemetet eszel akkor egészségedre.
Utolsó:
Itt a lehetőség, vezess le 5 napi menüt 5000 ftbol. Úgy, hogy ne legyen benne ismétlés (csak ezzel jelezve, hogy a havi is kijönne), de legyen benne 3 becsületes étkezés.
Hajrá
Már leírtam pl. itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
30 deka csirkemellfilé, 30 deka zöldség, 20 deka rizs
Szóval szerinted ez egy napi kaja!? Nekem egy etkezesnek is gyenge...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!