Netto 200. 000 Ft-ból milyen körülmények között lehet élni Pesten?
Olvasni se tudsz? Az kijön 480 forintból és marad még 520 Ft.
20 deka rizs az megfőzve 60-70 deka, látom soha nem főztél semmit életedben. A reggeli zabpehely meg plusz 24 forint. Ez fedezi a 70 kilós ember kalóriaszükségletét.
Ha te többet eszel 1 adagra akkor jó elhízott lehetsz.
Leírom én is akkor: Előző munkahelyemen kerestem átlagban havi nettó 165 ezer forintot és 8000 ft erzsébet utalványt! A mostani munkahelyemen 145-210 ezer ft a fizum. Márciusban pl bőven 200 felett lesz. Plusz a 20 ezer ft cafateria.
Budán bérlek egy szobát amihez van külön fürdőszoba és wc. Van 2 lakótársam akiknek szintén van külön fürdő meg wc. Szoba bérleti díja: 30 ezer ft plusz a rezsi. Ebben a hónapban 22320 ft volt a rezsim. Tehát 52320 ft a lakhatásom. Nyáron a rezsim 6-8 ezer ft. A tel. számlám 8-10 ezer ft havonta van egy hitelem ami havonta 15-20 ezer ft. Ha azt nézzük, ha van egy min. 150 ezer forintos fizetésem pl. 10-én 148-at kaptam Kifizettem az albit, maradt 98 ezer forintom. 10 ezer volt a telszámlám. Most hitel törlesztőm 10 ezer volt. A többi meg maradt kajára és egyéb dolgokra. Egyet ne feledj el, soha ne úgy gondolkodj, hogy kajára mennyid maradt..... Mindig legyen az egyéb dolog fejedben, pl tusfürdő, sampon, vegyszerek, stb esetleg hirtelen kiadás...... Remélem tudtam segíteni.
Sehogy nem jön ki.
Már emlékszem erre a csávóra, ez az a kretén aki szerint ez "testépítő étrend" :DDD
Teljesen hülye és fogalma sincs róla, hogy mit kéne enni és mennyit. Igazi elméleti testépítő..
Akkor olvass vissza, egy full nap le van írtam ami 600-700 forintból jön ki a teljes nap az 1000 helyett.
A zöldség eleve változik, lásd másik kérdésnél írottak, a csirkemellfilét max. abban érdemes változtatni hogy máshogy készíted el. A rizst meg 4-5 egyéb étellel lehet cserélni. Ha ennyiből nem érted meg akkor vegyed amit eddig, én meg elrakok 30 ezerrel többet havonta.
Jólvan, akkor egyed csak.
De egy pillanatig ne zavarjon, hogy az étrend amit te itt összekalapáltál az 2300 kalória. Egy felnőtt, 80 kilós férfinak (aki még nem is nagydarab) ~ 2000 kalória kell a létfenntartáshoz. Ha már akármit sportolni merészel akkor inkább 2500-3000, ha fizikai munkás akkor 3500+.
Olyan apróságok meg, hogy a makróknak köze nincs a jóhoz meg ne zavarjon. Van a szuper étrendedben 13 gramm zsír, mikor a javallott napi min 0,5 - 1 g/tsk... Max beledöglesz hosszútávon. De legalább a CH-t jól kitömted, biztos ami biztos...
Ezt először nem akartam kommentelni, de nem bírok mellette elmenni:
"20 deka rizs az megfőzve 60-70 deka, látom soha nem főztél semmit életedben. "
Hülyegyerek, szerinted a VÍZBEN AMIT A RIZS FELSZÍV mennyi hasznos tápanyag van?!
Látom megint okoskodsz a semmire.
Kalória: Megnéztem az átlagos testmagasságot és ahhoz 70 kiló az ideális testsúly. Nem 80. Magasabb embernek pár forinttal többe kerül, marha meglepő. Nőknek meg még kevesebb.
Zsír: a napi 10 forintos lenmagolajon pörögsz? Taps.
Rizs: Azt írtad neked 20 deka egy adagra se elég, megnézem hogy te napi 3-4x megeszel 60+ deka rizst adagonként, hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!