Ha kiközvetítenek egy idős otthonba, akkor azt az 50 ezer körüli pénzt kapom, vagy rendes fizetést, amit az otthon fog majd fizetni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 08:39
1/5 anonim válasza:
Ez valami közmunka?
A fizetést az határozza meg, akivel a munkaszerződést megkötöd. Én is voltam többször úgy kiközvetítve , hogy teljesen más volt a munkáltatóm, mint a konkrét munkahelyem.
Ha ez közmunka-féle, akkor csak az 50 ezret fogod kapni. De ha egyéb foglalkoztatás, akkor legalább a minimálbérre számíthatsz. Többre nagyon akkor sem. :(
2/5 A kérdező kommentje:
Regisztrált munkanélküli vagyok, tegnapelőtt kaptam egy közvetítő lapot, amin úgymond állást ajánlanak. Egy otthonban kéne dolgoznom, de fogalmam sincs, hogy mégis ez a fizetés dolog hogy van. Jelenleg alkalmi munkából élek, de ha annyit se keresnék mint így, akkor mérlegelhetek ezzel kapcsolatban? Holnap van a határidő.
2015. aug. 30. 10:46
3/5 anonim válasza:
Ezt mi nem tudjuk megmondani neked. Menj el a leendő munkahelyedre, és kérdezd meg, mi a munkád, milyen időtartamban, és mennyi a fizetés. Ők tudják ezt megmondani.
4/5 anonim válasza:
A közvetítődtől kérdezd meg, HA nincs ott a tájékoztatóban, amit kaptál.
5/5 anonim válasza:
Ráadásul ez nem kulturális kérdés, hanem pénzügyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!