Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan nem merek belevágni a...

Jogosan nem merek belevágni a gyerekvállalásba?

Figyelt kérdés
Az anyagi oldal miatt tartok nagyon a gyerekvállalástól, 31 éves férfi vagyok, budapesti albérletben élek párommal fizetésünk kb azonos 220-240 eft,saját lakás úgy,hogy albérletben élnünk nagyon sokára lenne,ha lenne így mert sajnos keveset tudunk félre rakni. Munkát lehetne váltani szerintem úgy lenne, egy 30 talán 40-el több pénzünk fejenként, saját lakás öröklés útján lenne,nyílván nem erre bazírozunk. Félünk albérletbe vállalni gyereket,amikor alig van időnk munka után,pénzünk is kevés marad hó végére még így is,hogy nincs egy harmadik ember.Van pár százezer félre rakva, de erre nem kapunk CSÓKOT,HITELT semmit sem. 3 gyereket meg nem akarunk vállalni. Szóval úgy érezzük,hogy vagy bevállaljuk a gyereket aztán csóroskodva eléldegélünk, vagy nem. Igazából az érdekelne,hogy mások,hogy vállalnak gyereket, szülök segítik őket,pénzzel,vagy esetleg már 20-as éveiktől elkezdtek félre rakni?Vagy külföldre kellene menni? Úgy érzem,hogy a fizetésünk az ilyen átlag fizetés.

2021. júl. 8. 12:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
37%
Utolso, jol leirtad, igen hianyzik a penzugyi kultura, igy hitelt felvenni ongyilkossag.
2021. júl. 9. 07:47
 32/33 anonim ***** válasza:
75%
Jajj hagyjuk már. A kérdező felnott ember. Van állása. Fizeti a számláit. Ha úgy dönt akkor ezt is meg fogja tudni ugrani.
2021. júl. 9. 07:54
 33/33 A kérdező kommentje:
van pénzügyi kultúrám rakok félre nyugdíjra,van fundamentám,alszámlán gyűjtögetem a pénzt amit majd Állampíprba berakok,nem költök pénzt cigire,italra,nem szórom fölösleges dolgokra a pénzem. köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 9. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!