Jogosan nem merek belevágni a gyerekvállalásba?
Hát,mit dolgoztok?
Mi a szakmád?
Büntetlen előélet?
Milyen nyelven tudsz?
Kamion söfőröket dögivel szeretik,meg az raktárosokat.
Mi külföldre mentünk , ott spóroltunk, de nem 30 évesen kezdtük el..
A kérdés, hogy, mit csináltatok az elmúlt 10-12 évben, hogy csak pár százezer forint spórolt pénzetek van? Nem tudtátok már 10 éve, hogy nem fogtok lakást kapni és tennetek kell valamit érte?
Mi 5 éve egy szatyor ruhával költöztünk össze. Semmi megtakarítás, semmi segítség. Alberletbe. Igaz nem főváros, hanem kisváros, 20km-re a megyeszékhely. 56m2en laktunk, oda semmiképp nem szültem volna.
Én könyvelő vagyok, kb 200eFt volt a bevételem, ferjem villanyszerelő, 250-300eFt.
Aztán azt az albérletet el kellett hagynunk. A főnókének volt egy háza vidéken, ide költöztünk. Alberletbe. Mindenképp szerettünk volna gyereket. 3 éve voltunk együtt, mikor belevágtunk, első hónapban megfogant. Addigra mind a kettőnknek lett autó, középlategóriás. Én itthon maradtam vele, 130ezer ft gyeden. Sosem nélkülöztünk.
Most a második babánkat várjuk. Én gyesen vagyok 38kemény ezer forintért, férjem váltott, 300at keres, munka után meg maszekol, az még egy havi 200.
Siman fenntartjuk a 2 autót, és nincs az, hogy hó végén nincs miből...
Igaz nem főváros, hanem egy kisebb falu.
1 éves volt a fiunk, mi csak a babavárót vettük fel, megvettük belőle ezt a házat. 30km a munkahely, nem nagy táv ha úgy nézzük.
Nem bántuk meg.
Én jobban bántam volna, ha nem lett volna gyerek.
Úgy voltunk vele, kettőnknek valahol így is úgyis laknunk kell. Most egy 3., nem sokkal több kiadás egyáltalán.
És mivel már mienk a ház, a tesó sem volt kérdés.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!