Mit csinálok rosszul? (Orrsziporszi)
Figyelt kérdés
Hallom hogy röfög/szörcsög az 5 hónapos kisfiam. Valószínűleg a foga miatt, az egyik alsó már áttört. Próbálom neki kiporszívózni, de ugyanolyan utána is. Befújom neki tengervizes orrspray-el előtte, várok egy kicsit és utána porszívózom. Mit csinálok rosszul? Nem értem miért nem jön le neki.2021. júl. 4. 20:08
11/15 anonim válasza:
10es, 8as voltam. Valóban hatásosabb, ha befogod az ellenoldalt, de fáj, nem kicsit. Még egyszer mondom, próbáld ki magadon! Döntsd el ezek alapján, hogy ki teszed e ennek a gyereked ezt vagy sem.
12/15 anonim válasza:
Akinek fáj, az mégis hogyan fújja zsepivel a sajátját? Én bedugom az egyiket és úgy fújom a másikat. Sosem fájt.
Akinek fáj, ott valami más gond lehet az orrjárattal.
A gyerekemnek sem fájt, pedig elég sokszor kellett szívni, több "készüléket" elhasználtunk. Az orrátmosás, na az igen, viszont azt végső esetben csináltam, de a legtutibb megoldás a hosszan tartó orrváladékozásra.
13/15 anonim válasza:
12, a fújás nekem sem fáj! A szívás ezzel a módszerrel igen! Bármelyik oldalon is próbáltam. De: egyszer próbáld ki egyik oldalon befogott orrlyukkal MAGADON. Utána jelentsd ki, hogy nem fáj, ha tényleg nem fáj, amit kétlek.
14/15 anonim válasza:
Természetesen kipróbáltam. Nekem nem fájt. A gyereknek se. Érdekes. Különben a környezetemben se hallottam ilyet, hogy fájna.
Lehet, ez is egyéni dolog. Az orr- és arcüregfelépítéstől függhet talán.
15/15 A kérdező kommentje:
Na, ezt most kipróbáltam én is. Nekem sem fájt.🤷♀️ Ettől még persze lehet h valakinek kellemetlen. A jó hír: végül befogdosás nélkül sikerült ma kiszippantanom a "bubigócot" az orrából.
2021. júl. 5. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!