Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az apjához jobban kötődik?...

Az apjához jobban kötődik? Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés
11 hós. Nincsenek tipikus szepa tünetei. De pl ha az apja kimegy, nagyon sír. Hozzám mintha nem ragaszkodna ennyire.
2020. aug. 28. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert valószínűleg az apjával kevesebbet van. Te a nap 24 órájában jelen vagy.

Teljesen normális.

2020. aug. 28. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Biztos kevesebbet látja az apját. Téges is bizonyosan szeret, de egész nap összezárva már "uncsi" anya :)
2020. aug. 28. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én 24 vagyok, de mai napig ki merem jelenti, hogy apukámat egyértelműen jobban szeretem, mint anyukámat. Ez van, sajnos, vagy nem sajnos, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Titkolni meg minek titkoljam. Hozzá tenném, hogy anyukám nagyon jó anya, vele is nagyon jó a kapcsolatunk, de apukámat nem tudja felül múlni. 😕
2020. aug. 28. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy bármit rosszul csinálsz, egyszerűen most ilyen időszaka van, valamiért most apa a nagyobb attrakció. Ha apával lenne többet, és veled kevesebbet, akkor pont fordítva lenne.
2020. aug. 28. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!