Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 15 hónapos a kisfiam és...

15 hónapos a kisfiam és nagyon apás. Engem ellöki. Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

Apuka sokszor késő délután ér haza a munkájából és hétvégén velünk van. Sokszor segít pelenkát cserélni, öltöztetni, bohóckodik vele. Neha megeteti. Egyébként nagyon aktív, eleven a kisfiam igy nagyon sokszor elfaradok. Házi munkát se nagyon tudok mellette csinalni. De mindig en viszem le a jatszoterre. Nappal 1x háton hurcizom. En viszem mindenhova (orvos, védőnői tanácsadásra stb). Most nyaralni vagyunk. Szinte eszre se veszi engem. Ha medencébe megyunk es apuka nem jon velunk akkor mindenáron megkeresi. Ki rántja a kezemből. Csak ő foghatja meg a kezet. Csak apja altatja el. En csak akkor amikor apja nincs otthon. 2 hete szombaton reggel el kellett mennem valahova es este jöttem vissza. Nem látszott rajta hogy örülne vagy valami ilyesmi. Mintha egesznap vele lettem volna. Es nekem most rosszul esik. Vajon mit csinalok rosszul? Ez igy is fog maradni hogy apas lesz? Meg mostanában nem is érzem jol magam

Bocsanat hogy hosszú lett.

#Csakapakell
2020. aug. 11. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem lesz semmi gond később. A kisgyerekek ilyenek, az a szülő aki többet van távol mindig sokkal érdekesebb.
2020. aug. 11. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Az első válaszoló tökéletesen leírta.

Ne aggódj.

2020. aug. 11. 16:44
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Te is inkább beszélgetsz a ritkán látott, kedves rokonnal ha találkoztok mint azzal akivel naponta beszélsz nem?
2020. aug. 11. 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
Megunta, hogy ennyire elkényeztete4d. Miért kell állandóan vele lenned, a hátadon hurcolnod? Az apuka nem elkényezteti, hanem hagyja őt is érvényesülni. Azért még szeret téged is.
2020. aug. 11. 16:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Azert kell a hátamon hurciznom, mert van egy kiskutyusunk akit le kell vinni. Panelba lakunk, nem konnyu babakocsit levinni. Mert neha apja is egy picit pihenne. Nem kenyeztetjunk el. Csak ha vmi veszélyes azt meg szoktunk tiltani.
2020. aug. 11. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Pár hónapig nem volt itthon a férjem.Mióta hazajött azóta olyan a gyerekünk mintha ráragasztották volna az apjára.Ha megjelenik akkor onnantól megszűntem.Nem mondom, hogy nem fura mert hónapokig csak én voltam neki a ,,minden" de amúgy ez jó is, mert ahogy neki tele volt velem a hócipője úgy én is úgy éreztem meg vagyok ,,fojtva" amiért mindent nekem kell csinálni és egyszerre kell anyának,apának meg játszópajtásnak is lennem.Örülök, hogy ragaszkodik az apjához, hogy szereti.Hozzám is ide jön, megölel,megpuszil sokszor ha ad az apjának nekem is azonnal, szóval nem érzem hogy ne szeretne.:)

Örülj te is annak, hogy szereti az apját, hogy ragaszkodik hozzá, hisz ez a normális.

2020. aug. 11. 16:58
 7/9 A kérdező kommentje:

En is nagyon orulok, hogy nagyon szereti az apukákat. Csak ugye sokat dolgozik 2 munkája van. Igy nagyon sokszor fáradt is. Igy o is nagyon fáradt amikor hazaér. Neha van amikor itthon elore kell megcsinalni a tananyagot másnapra.

Lehet hogy tul aggódom :) csak annyira szeretem a kisfiamat hogy felek, kesobb is ilyen utasító lesz velem.

2020. aug. 11. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ez ilyen pici gyerek dolog. A lányom is egy darabig nagyon apás volt, engem ellökött hisztizett, amit én adtam enni nem kellett, tök ugyanazt az apjától elfogadta,stb. Aztán egyik napról a másikra elmúlt. Persze rossz érzés, de ne tulajdoníts neki jelentőséget, ki fogja nőni.
2020. aug. 11. 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Hahó kérdező, ha erre jársz, mi történt azóta a kisfiaddal?

Azért kérdezem, mert az én 17 hónapos fiam most dettó ugyanilyen és kiváncsi vagyok, hogyan változott, ha változott a helyzet :)

2021. júl. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!