Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek a gyerekénél 15 hónapos...

Akinek a gyerekénél 15 hónapos kora körül (oltás után pár héttel) több autisztikus tünet jelentkezett, mi lett a dologból végül?

Figyelt kérdés
Nálunk ez a helyzet, nagyon aggódom.

2016. júl. 12. 21:29
1 2 3
 1/28 Snorri ***** válasza:
93%
Az oltásoktól nem lesz senki autista. Ne legyél kérlek ennyire buta. Van egy-két tippem honnan szedsz ilyen ostobaságokat. Nagyon elszomorító.😢
2016. júl. 12. 21:51
 2/28 A kérdező kommentje:
Hol ìrtam olyat, hogy az oltás okozza? Sehol. Azt ìrtam, az oltás után jelentkezett több tünet.
2016. júl. 12. 21:58
 3/28 anonim ***** válasza:
7%

Idézem Dr kűrt Katalin írását:

"A homeopata gyermekorvosok a világon mindenütt megerősítik azt, hogy oltások után nem ritka például a rövidebb-hosszabb ideig tartó súlyállás, a testi és pszichés fejlődésben való visszaesés vagy lelassulás, elhúzódó hasmenéses állapotok kialakulása, ekcéma, ismétlődő, krónikussá váló felső- és alsó légúti tünetek (arcüreggyulladás, gégehurut, asztmás jellegű hörghurut, középfülgyulladás, mandulagyulladás, stb.), alvás- és viselkedési zavarok megjelenése. "

Szóval igen is lehet mellékhatása az oltásnak. Kérj oltáskivezetést linkeken az oldalt.

2016. júl. 12. 22:04
 4/28 anonim ***** válasza:
87%
Azért mondjuk nem ilyen kamu homepatákra kéne hivatkozni.
2016. júl. 12. 22:06
 5/28 anonim ***** válasza:
7%

Itt a link:

[link]

2016. júl. 12. 22:06
 6/28 anonim ***** válasza:
13%
Facebookon az oltás kritikusok oldalára rákeresel sok érdekes dolgot meg tudhatsz
2016. júl. 12. 22:11
 7/28 anonim ***** válasza:
78%

autizmusról akkor beszélhetünk ha a 3 terület érinti..

15 hónaposnál ez képtelenség, így hát nem értem hogy írhatsz olyat, hogy nálatok 15 hónapos kora előtt már autisztikus tünetek megjelentek, ez élettanilag kizárt!

ugye az egyik terület a kommunikáció, 15 hónapos még nem beszél és nem kell kommunikálnia, se szemkontaktust felvenni, tanult kommunikációt meg még nem is kell értenie, nem hogy átvennie

rugalmas viselkedés sem tudom hogy lehetne érintett, csak nem mondja az 1,5 éves, hogy csak a bal oldalon sétál. vagy az autók hogyan legyenek sorba :)

szociális készségek meg, ugye 3 éves kortól játszanak együtt a gyerekek, tehát ez se nagyon vizsgálható, legalábbis 2 éves kor alatt egyáltalán...

mondjuk ha már most autizmuson aggódsz, akkor te se lehetsz egyszerű eset :) mondjuk legalább utánaolvashatnál az autizmusnak ha már ennyire foglalkoztat

2016. júl. 12. 22:35
 8/28 anonim ***** válasza:
72%
Úgy tűnik az oltáskritikusok keze ide is elért, ez nagyon szomorú
2016. júl. 12. 23:03
 9/28 A kérdező kommentje:
Én abszolút oltáspárti vagyok, minden választható oltást is megkapott a lányom a kötelezők mellett. Fel sem merült bennem, hogy az oltás okozza a problémát. Csak már régóta gyanús nekem a gyerek, de mindenki nyugtatgatott, ìgy nem foglalkoztam a dologgal. De aztán utánamentem a témának,és egyre több jelet vélek felfedezi.
2016. júl. 12. 23:11
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy azért fedezel fel egyre több jelet, mert egyre többet olvasol utána? Gyakran előfordul, könnyű belelátni önkéntelenül.
2016. júl. 12. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!