Ha egyszerre kapja meg a kisfiam a 15honapos oltást és a Bexserot nem fogja nagyon meg viselni? Tapasztalatok?
Megkaphatja elméletileg, orvosilag nincs akadálya, de az benne van a Bexsero brossúrájában is, hogy felerősödhetnek a mellékhatások más oltással együtt beadva. Én be nem adatnám együtt... Mindhárom gyerekem megkapta a Bexsero-t is, az sem egyszerű oltás, de a 15 hós után (a lappangási idő elteltével, 7-10 nap múlva) mindháromnál volt valami: láz/magas láz, étvágytalanság, nyűgösség, alvásprobléma... A Bexsero-k után általában csak láz volt 1-2 napig, barátnőm kisfiánál sántikálás is.
Nálunk megkapták a 18 hós oltást, én utána négy héttel adattam csak be a Bexsero-t, pedig a 18 hós nem "gázos" oltás.
Lányomat nagyon kiütötte a 15 hós oltás. Belázasodott,nem birt lábra állni, még hányt is. Előtte soha egy oltás meg se kottyant neki.
Én lehet hogy nem adnám egyszerre. A bexsero önmagában is bitang erős mellékhatásokat produkál.
Nálunk még a 18hós oltás volt nagyon problémás a mellékhatások miatt. Nem tudható előre!
Amúgy nem adatnám egyszerre a 15hós oltással sem. Bár nálunk az MMR oltás ám semmi mellékhatása nem volt
A 18 hóssal bepótolta...
Az én kisfiam egyedül a 15 hós oltás után volt beteg, addig sosem jelentkezett oltási reakció. Utána sem.
Szóval én nem adatnám be pont e mellé. Pár hét csúszással nem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!