Tapasztalatok érdekelnének. Egyszerre jön 3 felső foga. A láza 39,5. Lehet ettől? (többi lent)
Védőnő azt mondta hogy nem, de ő azt is mondta hogy tápszer mellé nem kell más folyadék...(pfff...)
Doki megnézte egy kicsit piros a torka, de ettől nem lehet lázas! Akkor most mitől? Tudom h nem vagytok orvosok de érdekelne, hogy fozgás miatt mi volt babátok legmagasabb hője!
Elvileg nem lehet ekkora láza fogzástól,meg piros torka sem nagyon. DE!
Szerintem meg igen! Két éves lányom születése óta mult héten produkálta 4x (!) ezeket a tüneteket,(fájó fog,magas láz,enyhén piros torok) és mind a négy alkalommal elkezdte bele nyomatni az orvos az antibiotikumot,mondván piros a torka. De semmi más tünete nem volt.Nekem meggyőződésem mostmár,és egész biztos vagyok benne hogy a kisebbik lányomat nem fogom antibiotikumkúrára fogni egy fog miatt ha ő is ilyen lesz.
Szia,
elvileg azt mondjak hogy a fogzastol csak hoemelkedes vagy kisebb laz lehet, de az en lanyomnak is mikor a felso foga jott, egy teljes napig pontosan ilyen magas laza volt, es nem is akarta levinni semmi. Aztan mikor attorte az inyt a fogacska, a laz is teljesen elmult, pedig mar pont a dokihoz akartunk menni mi is.
szia
nekünk a fogzáskor MAJDNEM 39.5 szokott lenni levonva !!!
és tudom hogy a fogzás miatt van nurofen, vagy panadolt adok neki
és ez megy 3 napig ha lázas nem győzöm
hűtőfürdőzni borogatni a homlokát stb..
de ha kibújt utána már elmúlik ez is.
a doki meg nekünk antibiotikumot akart felírni...
tudod mikor adtam be neki...sose !
tudtam hogy a láztól van.
ne aggódj ez természetes mégha nagyon magas a láz is.
mostmár én is tudom !
hűtőfűrdő, germicid kúp, nurofen, borogatás.
és tápszeresek vagyunk és bizony SOK SOK FOLYADÉK
TEA, VAGY VÍZ !!!
tapasztalt 14 hós 8 fogas baba anyukája
(mind a 8 fogával 39 fokos láz)
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy hiába fogzik a gyerek, az nem okozhat lázat. Ez csak szóbeszéd.
13 : 14 es írta ezt.
AKKOR AZ A GYEREKORVOS EGY IDIÓTA VOLT
minden baba más vkinek megse kottyan a fogzás
vkinek meg 38-39 fokos láza van
ez nem szóbeszéd.
az én babáimnak is nagyon magas volt a lázuk fogzáskor.
ahogy pedig kibújt el is múlt.
ha a gyerekorvosod azt mondja
ugorj a kútba beleugrasz?
ikres babák anyukája voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!