Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalatok érdekelnének....

Tapasztalatok érdekelnének. Egyszerre jön 3 felső foga. A láza 39,5. Lehet ettől? (többi lent)

Figyelt kérdés

Védőnő azt mondta hogy nem, de ő azt is mondta hogy tápszer mellé nem kell más folyadék...(pfff...)

Doki megnézte egy kicsit piros a torka, de ettől nem lehet lázas! Akkor most mitől? Tudom h nem vagytok orvosok de érdekelne, hogy fozgás miatt mi volt babátok legmagasabb hője!

2011. máj. 23. 12:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ilyen magas láz nem lehet fogtól! Lehet, hogy pl. 3 napos láz - annak nem nagyon van más tünete.
2011. máj. 23. 12:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet lázas a piros toroktól! Nekünk legfeljebb hőemelkedésünk volt fogzáskor.
2011. máj. 23. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:

Elvileg nem lehet ekkora láza fogzástól,meg piros torka sem nagyon. DE!

Szerintem meg igen! Két éves lányom születése óta mult héten produkálta 4x (!) ezeket a tüneteket,(fájó fog,magas láz,enyhén piros torok) és mind a négy alkalommal elkezdte bele nyomatni az orvos az antibiotikumot,mondván piros a torka. De semmi más tünete nem volt.Nekem meggyőződésem mostmár,és egész biztos vagyok benne hogy a kisebbik lányomat nem fogom antibiotikumkúrára fogni egy fog miatt ha ő is ilyen lesz.

2011. máj. 23. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok: hát lehet, hogy érdemes dokit váltanod, utolsó :( A fiam is a múltkor lázas volt, nekünk is annyit mondott a doki, hogy egy kicsit piros a torka, semmi mást nem lát (nem volt náthás, nem köhögött, semmi egyéb), és annyit mondott, hogy ha hétfőig nem szűnik a láz, akkor vigyem vissza. Ez volt pénteken! Semmi antibiotikum. Csak C vitamint mondott és persze lázcsillapítót. Nem tudom, mitől volt, vasárnapra már semmi láza nem volt. A fogától nem hiszem, bár január óta nyűglődik a 4 utolsó róval és mutogatja, hogy fáj, de még csak most fog kibújni (talán). 19 hónapos múlt
2011. máj. 23. 12:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Szia,

elvileg azt mondjak hogy a fogzastol csak hoemelkedes vagy kisebb laz lehet, de az en lanyomnak is mikor a felso foga jott, egy teljes napig pontosan ilyen magas laza volt, es nem is akarta levinni semmi. Aztan mikor attorte az inyt a fogacska, a laz is teljesen elmult, pedig mar pont a dokihoz akartunk menni mi is.

2011. máj. 23. 12:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálunk 38,4 volt a legmagasabb fogzástól (4 foga jött egyszerre). Mióta lázas?
2011. máj. 23. 13:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy hiába fogzik a gyerek, az nem okozhat lázat. Ez csak szóbeszéd.
2011. máj. 23. 13:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Tegnap délelött óta. Péntek, szombat, meg végig hőemelkedése volt (37.8-38.0). Nagyon nehezen viszi le a Panadol. Tegnap/ma éjjel már nedves pelussal áttörölgettem, és lejjebb is ment egyből...
2011. máj. 23. 13:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekünk a fogzáskor MAJDNEM 39.5 szokott lenni levonva !!!

és tudom hogy a fogzás miatt van nurofen, vagy panadolt adok neki

és ez megy 3 napig ha lázas nem győzöm

hűtőfürdőzni borogatni a homlokát stb..

de ha kibújt utána már elmúlik ez is.

a doki meg nekünk antibiotikumot akart felírni...

tudod mikor adtam be neki...sose !

tudtam hogy a láztól van.

ne aggódj ez természetes mégha nagyon magas a láz is.

mostmár én is tudom !

hűtőfűrdő, germicid kúp, nurofen, borogatás.

és tápszeresek vagyunk és bizony SOK SOK FOLYADÉK

TEA, VAGY VÍZ !!!

tapasztalt 14 hós 8 fogas baba anyukája

(mind a 8 fogával 39 fokos láz)

2011. máj. 23. 13:43
 10/13 anonim ***** válasza:
64%

Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy hiába fogzik a gyerek, az nem okozhat lázat. Ez csak szóbeszéd.

13 : 14 es írta ezt.

AKKOR AZ A GYEREKORVOS EGY IDIÓTA VOLT

minden baba más vkinek megse kottyan a fogzás

vkinek meg 38-39 fokos láza van

ez nem szóbeszéd.

az én babáimnak is nagyon magas volt a lázuk fogzáskor.

ahogy pedig kibújt el is múlt.

ha a gyerekorvosod azt mondja

ugorj a kútba beleugrasz?

ikres babák anyukája voltam.

2011. máj. 23. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!