15 hónapos kisfiam kiesett a kis ágyból Vigyem orvoshoz?
Tudom miért nem vittem azonnal ügyeletre.. Mert azonnal küldenek kórházba ami tőlünk 60km- re van.
Szépen játszott a rácsos kiságyban kimenetem egy fél percre a konyha ajtoig értem mikor halottam a puffanast és egyből a sírást... Egyből szaladtam vissza de akkor már állt felfelé 3 -4 percig sírt hozzám bújva majd ment tovább játszani...nem volt eszmeletvesztes, nem hányt, nem kovályog
Táncolt utána imád táncolni, mosolygott étvágya is jó volt, éjszaka is ugyanúgy aludt mint szokott ugyan akkor aludt el ugyan akkor ébredt reggel.
Reggelijet és tizoraijat is szépen megette... Az zavar hogy kicsit csendesebb mint szokott.. Eddig ha megkerdezten hány éves válaszolt most nem... Meg néha fogja a fejét mintha fájna neki..
Azon kívül hogy nem beszél annyit kozerzete jó táncol szépen játszik a játékával.. Csipcsipcsokazik mondja hes hess, puszit is küld...
Csak hogy kis csendes megijjeszt. Remélem csak megijedt meg az időjárás is elég rossz és csak azért...
Szerintetek?
Ha meg tudtad nyugtatni
Nem aluszékony
Nem hány, akkor teljesen felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!