Sokan miért tartják elkényeztettnek a semmiért is a gazdag gyerekeket?
De kérdező igenis kötelessége a szülőnek a gyerek jellemével is foglalkozni. Az ő felelőssége kit szabadit ra a tarsadalomra, ő formalja a gyereket. Es ez van olyan fontos, mint hogy reszesul oktatasban.
És nem nem egeszseges ha a gyerek ugy no fel, hogy minden rola szol, mert ezzel csak azt eri el a szulo, hogy egy erzeketlen, bekepzelt alakot zudit ra a vilagra aki keptelen meg csak elkepzelni is, hogy valami nem erte van, hisz eddig meg se tapasztalta azt. Az meg kulon gusztustalan hogy a sajat szuleit kellene elnyomnia mindehhez.
Az meg hogy mi vagy szelen megmutatkozik abban amit kepviselsz.
Valtozatlanul: semmi nem lesz normalis attol hogy te ezredjere leirod hogy az a normalis.
Es nem, nem ert veled senki egyet.
Egyeen kommentunkre sem tudsz erdemben reagalni, kizarolag annyit hogy de az a normalis hogy a gyerek az atyauristen.
Ervelesbol megbuktal.
A gyereket az életre abban a 18 évben készítjük fel, amíg velünk van. Ha 18 éven át azt tapasztalja a világról, hogy minden körülötte forog, akkor hogy várjuk el, hogy amikor kirepül, akkor tudja, hogy mégsem. Mert megsúgom sem az egyetemen, sem a munkahelyen, sem sehol nem fog körülötte forogni a világ. Neki kell majd keservesen ezt megtanulni, ha a szülő félrenevelte. Nagy pofonokat fog még kapni, ha megtapasztalja, hogy neki kell majd alkalmazkodni és beilleszkedni egy munkahelyen például. Nem is lehet sikeres, ha ezt nem tanulja meg, mert még próbaidő alatt úgy kivágják, hogy a lába nem éri a földet. Mellesleg jogosan.
Meg kell tanulnia már kiskorban alkalmazkodni másokhoz. Mi azért is szeretnénk kistesót, hogy mindenképp' osztozkodnia kelljen az édességen, a szobán (amíg kicsik), a játékokon stb. Javítja a jellemet. Ez pedig az életben való boldogulás kulcsa. Ismerek ilyen szellemben nevelt embert, hiába jó a végzettsége egy munkahelyen sem tud megmaradni huzamosabb ideig, mert képtelen beilleszkedni, "mindig mindenki hülye". Sikeres ember úgy lehet, hogy megfelelően fejlett az EQ (érzelmi intelligencia) szintje és nem, csak az IQ számít.
Igen,Kérdező, abból is felismerhető vagy, hogy minden provokatív kérdésednél ugyanazt hajtod, hogy az a normális, amit te leírtál, reakció más véleményére nulla, érv nulla. Ezt már máshol is írtam neked. Tanulhatnál már valamit, mert ahhoz képest, hogy mennyit gyakorolod, még mindig szánalmasan béna troll vagy.
Ja, és én se vagyok benne abban az egy-két válaszolóban, akikről írsz, mivel már vagy 5 oldal óta nem írtam neked semmit. Szóval nyugi, vagyunk páran, akik felismerünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!