Miért csak a gazdag anyukák népszerűek a közösségi oldalakon?
Speciel ez az anyuka akit itt említesz alapvetően ilyen fitness, aerobik, személyi edző ami manapság marha nagy divat és emiatt eleve rengeteg ember követi sőt ezért kezdték el követni eredetileg nem azért mert egy hete kipottyantott egy gyereket is. Ő egyszerűen felült a jó vonatra és kihúz belőle mindent amit lehet mert egyébként nem egy szép nő de legalább idegesítő a pasijával együtt aki meg a Ninja Warriorban játszotta az eszét és így lett népszerű.
Olyan szerintem elég kevés van akit pusztán azért követnek mert “gazdag anyuka”, szerintem kb mindegyik népszerű volt már azelőtt is, hogy átnyergelt instamomnak.
Az meg, hogy drága, mi drága? A H&M-es plüss zsiráf? Vagy a Cybex Aton hordozó? Elárulom, hogy nekünk is van olyan zsiráfunk és ilyen hordozónk de engem mégsem követnek az emberek. :/ Lehet, hogy azért mert nem kérkedek ezekkel és nem posztolok ki minden szart.
Arra pedig már rájöhettél volna, hogy az ember azt követi amire vágyik és nem azt amit otthon is lát. Ha a foltos turis ruhákat meg az 500 Ft-os Pepco rágókát posztolnák nyugodj meg, hogy senki nem követné őket.
Rossz példát hozták, ők pont, hogy egy átlagos életszínvonalon élnek szerintem. Majdnem 30 évesek, most vettek egy kis lakást (mert azért közel sem kacsalábon forgó palotában élnek), és egy használt, de jobb minőségű autót. Hova adják lejjebb? Neveljenek gyereket albérletben, plusz még két lakótárssal? Sajnálatos, hogy Magyarországon már egy saját, 2 szobás lakás luxus, meg az, ha nem a BKV-n szívsz naphosszat. Ugyanez igaz a Laskóy Noémire, Szilágyi Sylvire, Priger Inezre is. Nem élnek nagy lábon, az, hogy stílusosan öltöznek, és eljutnak havonta fodrászhoz, kozmetikushoz, még nem luxus. Ahogyan az sem, hogy figyelnek a kinézetükre, és nem zsíros hajjal, kupi közepén ülős képeket posztolnak. Arra ki lenne kíváncsi, úgy őszintén? Meg akkor az lenne a baj, hogy "ilyen képet hogy lehet posztolni úristen".
Vagy mi a drága? A fent említettek leginkább a HM, Zara, Mango vonalból öltözködnek, van 1-2 designer darabjuk, de az egy kis spórolással megvehető bárkinek.
Akik szerintem tényleg "hirdetik", hogy gazdagok, azok a gyerek előtt sem csináltak semmit. Pl. Kaló Jenny/Jenni (sosem tudni, épp hogyan írja a nevét), Vadas Szandra, Bíró Dóri Mindig úgy pózolnak, hogy az összes világmárkás darabjuk jól látszódjon, még az sem baj, ha emiatt a lábukat a nyakukba kell kb rakni, hogy a cipőn lévő "Gucci" felirat kitűnjön. Mind "vállalkozó", sikeres üzletasszony, de éppen erről sehol nem hallani. Az ő életük tényleg csak a kifele mutogatás, de ez a profiljuk alapján látszik is.
Viszont sokan tényleg később lettek csak "instamamik", és előtte vloggerek voltak (smink, edzés terén), vagy máshol dolgoztak, és az Insta csak egy hobbi volt nekik. Most erre van igény, ők meg kihasználnák. Te is ezt tennéd a helyükben.
Igen, kaptak szülői segítséget. Ez akkora bűn? Vagy ha te megtehetnéd, mondanád a gyerekednek, hogy "sorry nem segítek, adósítsd el magad egy életre"?
Mindkettő családja olyan, hogy nem a segélyre várnak, belefért nekik az, hogy tudják őket segíteni. De nem hiszem, hogy emiatt nekik szégyenkezni kellene, vagy titokban élni életük végéig. Főleg, hogy amúgy egyikőjüknek sem a babázás volt a profiljuk, láthatod, hogy a Rami sem "instaanyuként" kezdte. Pedig ő csak él a lehetőséggel, látja, hogy erre van kereslet. Hiszen te is vele/velük foglalkozol, szóval látszik, hogy a negatív reklám is reklám. :)
De ha kiszállnál mások életéből, és pénztárcájából és a saját életeddel foglalkoznál, neked is telne idővel lehet a "legdrágább" hm-es plüssre, vagy ikeás tányérra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!