Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok kiért csak a jóképű...

Lányok kiért csak a jóképű és/vagy gazdag háttérrel karierrel rendelkező divatos srácoknak adtok esélyt akik népszerűek?

Figyelt kérdés

A csóró férfiaknak manapság nem sok esélyük van barátnőt találni ahogy látom.

2-3 hétif jó vagyok de amikor meglátják mi az ábra akkor menekülnek.

Igen manapság nem lehet egyről a kettőre jutni.

Dolgozok tanulok és albérletben tengődök egyedül épphogy megélek. Snobozni bulizni már se időm se pénzem..

26F

2014. febr. 20. 19:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Bár én még csak 19 vagyok, így nem foglalkozom az anyagiakkal hisz azzal ráérek később, viszont a te korodban (26) az emberek már gyereket szoktak vállalni (pl anyukám is 23 évesen szült) és család alapításhoz azért feltétel a megfelelő háttér, még ha nem is hogy gazdagok legyetek, de legalább annyi hogy a biztonság érzet meglegyen, sok nő pedig ezt a biztonságot keresi.
2014. febr. 20. 19:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát sajnos egy idő után azért egy nő többet szeretne szerintem annál, minthogy csak lakásra járjon fel szexelni. Ezt a tényt el kell fogadnod és próbálkoznod, hogy feljebb kerülj az életben. Rossz érzés, ha egy születésnapi ajándékkal nem tudod sem magad,sem a párod meglepni, vagy épp egy csokor virággal...
2014. febr. 20. 19:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Én fiatalabb korosztályban is kerestem már most épp egy 21 éves lányban kellett csalódnom. Akármit próbáltam a szó pozitív értelmében akármennyire is próbáltam bizonyítani a szerelmem 2 hét alatt teljesen leépített se egy email se egy face válasz se egy hívás.. Sőt én vagyok az aki "erőszakos meg erőlteti azt ami "nem megy" Semmitmondó kifogások.. Elérhetetlen királykisasszonyok akik után lohol egy csomó férfi sok ilyen van
2014. febr. 20. 19:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy a pénz miatt? Itt inkább a hozzáállással lehet a gond (ami egyébként a pénztelenség egyik oka is lehet).
2014. febr. 20. 19:58
 5/13 A kérdező kommentje:
Én is komoly kapcsolatot keresek.. de nem indíthatok azzal hogy gyere hozzám feleségül és hány gyerekünk lesz pedig legszívesebben megtenném.. de így is túl nyomulós és nyálas vagyok általában ezek is indokok szoktak lenni hogy miért építenek le. Oké szeretet éhségem és társfüggőségem van de nem erről szól az élet hogy az ember a szerelmével összeköltözik és együtt terveznek meg segítik egymást mindenben egyként egy célért?
2014. febr. 20. 20:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem gondolsz arra hogy veled is lehet a gond? Nem azt mondom hogy minden esetben te vagy a hibás, de ha minden lány 2-3 hét után menekül, akkor lehet a te hibád is. Ha minden lánynak a rossz énedet hangsúlyozod ki, és folyamatosan panaszkodsz, akkor nem fogják benned látni a biztonságot. Márpedig sok lány a biztonságot keresi. Hogy tiszteljenek ha még te sem tudod önmagad tisztelni?
2014. febr. 20. 20:29
 7/13 A kérdező kommentje:
nem szoktam amikor szerelmes vagyok egy lányba főleg nem igyekszek a legjobbat tenni a gond akkor kezdődik amikor elkezdek tapadni és féltékeny lenni mert nem keres annyiszor ahányszotr én elképzelem és belebeszélem a dologba hogy biztos már talált is mást és velem szórakozuik,, már nem nagyon tudok bízni senkiben sajnos persze ez nem annyira nyilvánvalóan történik de a forgatókönyv része hogy egyszer csak elkezdenek nem lkeresni és akkor én minnél többet és akkor már jön a plátói rész és a leépítés és a lelki válság végül esetleg megkapom hogy nem kell erőltetni ami nem megy vagy már nem tudom elképzelni valahogy hogy mi ketten című közhelyek.. aztán az is lehet hogy annyira csúnya vagyok hogy végük kiábrándulnak vagy nem tudom unalmas vagyok vagy önbizalom hiányos és észreveszik észreveszik hogy félek elveszíteni stb
2014. febr. 20. 20:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Pont ez az....már én is beszélgettem egy hasonló fiúval. Mindig csak panaszkodott hogy ő mennyit csalódott a nőkbe, milyen lelkisérült, mindig csak negatív dolgokat mondott magáról, pedig nem volt ronda se. Ne értsétek félre, sajnáltam, de nem tudtam rá úgy tekinteni mint szerelemre. Inkább mint egy barátra akit vígasztalni kell. Próbáltam pár hétig beszélgetni vele, de egy idő után nekem is elegem lett a sok nőellenes szövegből, nem tudtam benne a férfit látni. Kérdező, azt tanácsolom neked, hogy először ne a hibákat mond el magadról, ne panaszkodj sokat és légy vidám! Sok sikert! :)
2014. febr. 20. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Aki nem keres, és nem válaszol, azzal miért akarnál további kapcsolatban maradni? 1-2-3 hét után lecsengenek ezek a dolgok. Fel kell tudnod ismerni azt, amikor le vagy koppintva és nem érdekled az illetőt. Nem lehet mindenkinek megfelelni.
2014. febr. 20. 21:35
 10/13 A kérdező kommentje:
nem szoktam a lányoknak akikbe szerelmes leszek panaszkodni próbálom meghódítani őket de megtartani már nem tudom őket mindig jön más aki jobb tőlem vagy megölöm a vonzalmat a kétségbeesett tapadásommal..
2014. febr. 20. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!