Lányok kiért csak a jóképű és/vagy gazdag háttérrel karierrel rendelkező divatos srácoknak adtok esélyt akik népszerűek?
Figyelt kérdés
A csóró férfiaknak manapság nem sok esélyük van barátnőt találni ahogy látom.
2-3 hétif jó vagyok de amikor meglátják mi az ábra akkor menekülnek.
Igen manapság nem lehet egyről a kettőre jutni.
Dolgozok tanulok és albérletben tengődök egyedül épphogy megélek. Snobozni bulizni már se időm se pénzem..
26F
2014. febr. 20. 19:45
11/13 A kérdező kommentje:
de az elején jó vagyok neki aztán meg nagyon fáj hogy lepattint és hogy még csak meg sem magyarázza és amit azelőtt érzett irántam meg én ő iránta bennem nem múlik el nyom nélkül.. SOHA...
2014. febr. 20. 23:24
12/13 A kérdező kommentje:
nehezen adom fel és bízok benne hogy megváltozik a helyzet meg tudom valahogy mégiscsak hódítani újra vagy jóváteszem a valós vagy vélt hibáimat
2014. febr. 20. 23:26
13/13 anonim válasza:
Görcsölsz, s a körülményeket okolod, pedig a hiba benned van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!