Gazdag fiú gazdag lányt keres?
Figyelt kérdés
komoly kapcsolat céljából2014. febr. 5. 16:27
1/17 anonim válasza:
Ha gazdag vagy akkor miért itt keresel?
Mennyid van?
2/17 anonim válasza:
B+ meg akarod venni vagy mi??
Gratulálok te szerencsétlen.. Ilyen felfogással öld meg magad -_-"
3/17 anonim válasza:
gazdag fiú mindent lányt megkaphat
4/17 A kérdező kommentje:
B+,nem vagyok gazdag,úgyhogy ne szerencsétlenezzél itt nekem! csak érdekel,hogy mennyire számít az,hogy a két fél egyenrangú legyen anyagilag (mondjuk nem tizenévesen...)
2014. febr. 5. 16:33
5/17 anonim válasza:
Adsz kölcsön egy húszast hó végéig?
6/17 anonim válasza:
Már az szánalmas hogy a pénzeddel akarsz nőt keresni.. De még hogy nem is akármilyen nőt.. Tehát ha valakit megszeretsz de szegényebb akkor már nem is kell?! -.-
7/17 anonim válasza:
de nem baj ha a lány szegényebb rengeteg ilyen kapcsolat van, természetben úgy is ledolgozzák ezek a csajok...
8/17 A kérdező kommentje:
érdekes az fel sem merült,hogy pont elkeseredésből írtam ki...
2014. febr. 5. 16:38
9/17 anonim válasza:
Itt sokan félreértitek a kérdezőt..
Ő arra kíváncsi, hogy mutatható-e ki statisztikailag szignifikáns összefüggés a társat kereső férfiak vagyoni helyzete és az általuk preferált nők vagyoni helyzete között.
Kérdező: gyűjteni kell adatokat a randizgató párok kereseteiről/vagyonáról és kiszámolni az értékek korrelációját.
10/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, nagyon okosak. kicsit szar érzés,amikor azért nem akarnak komolyabban tervezni veled,mert kiderül,h a szüleid nem tudnak neked saját lakást venni,és kisebbeket sem... (gratulálok,le kellett hurrogni azonnal :S)
2014. febr. 5. 16:43
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!