Gazdag fiú gazdag lányt keres?
Figyelt kérdés
komoly kapcsolat céljából2014. febr. 5. 16:27
11/17 anonim válasza:
Valami budai elitiskolába jársz, vagy hol ismerkedsz össze olyanokkal te, akik lekoptatnak mert a szüleid nem vesznek neked lakást...? Nagyon nem az az általános, hogy a gyerek lakást kap a szüleitől.
12/17 A kérdező kommentje:
Legyen annyi elég,hogy elég elit egyetem. komolyan nem értem,h ha a másik ember tanul és keményen dolgozik,de tényleg... akkor miért az számít,hogy a szüleinek mije van és mije nincs.
2014. febr. 5. 16:59
13/17 anonim válasza:
Azért számít, mert mikor majd elváltok egy gyerek után, nem mindegy, hogy a közös vagyon ugyanúgy oszlik-e ketté, mint ahogy az elején összeállt.
14/17 A kérdező kommentje:
Azért már léteznek szerződések ilyen esetekre. :D
2014. febr. 5. 17:07
15/17 anonim válasza:
Ez igaz... Akkor csak arra tudok gondolni, hogy mégsem jöttél be neki, és ez volt a legjobb kifogás, amit ki tudott találni.
16/17 anonim válasza:
és te miért nem keresel akkor szegény pasit hmm?
a sulin kivül is van világ ahová jársz, vagy az úgy már nem jó, felszines, pénzéhes vagy e? :DD
17/17 A kérdező kommentje:
Mert én is tetszettem neki és ő is nekem...aztán lassan kiderült. nekem sosem a pénz volt a lényeg,hanem,hogy lássam, hogy valaki küzd azért,hogy valami legyen belőle. olyan emberrel én sem jönnék össze,akin azt látom,h a szülők pénze nélkül "életképtelen".
2014. febr. 5. 17:48
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!