Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyek számotokra a legunszimp...

Melyek számotokra a legunszimpatikusabb nevek?

Figyelt kérdés

Nem vitaindítónak szánom, senkit nem szeretnék megsérteni se vele (nyilván sokaknak az én nevemtől borsódzik a háta) és nem is az extrém modern nevekbe szeretnék belemenni, szimplán az olyan átlagos nevek érdekelnek, amit ha meghallasz nem érted, hogy miért adja ezt a nevet a szülő a gyerekének. Sokaknak nem tetszenek hétköznapi nevek pl Bernadett, Bettina, Attila, na pont ilyen vélemények érdekelnek :)

Nekem az ilyenek: Borbála, Emese, Boglárka, Bernadett, Babett, Brigitta, Kincső, Beatrix, András, Zsolt, Marcell

Légyszi olyan válaszokat ne írjatok, hogy inkább ezek mint a Szofi, Nolen stb, mert nem ez a kérdés :D

2021. júl. 2. 18:44
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
97%

Brigitta - a hangzása is szörnyű, a Brigi becézés pláne, ráadásul nagyon sok rettentő antipatikus nőt ismerek ezzel a névvel.

Zselyke - szintén a hangzásától áll fel a szőr a hátamon, komolytalan, gyerekes, tucat, bár én még azelőtt ismertem meg, mielőtt felfutott volna, de akkor is ronda névnek tartottam. A legtöbb felkapott névben találok valami szépet (ok, a Brájenben nem), na ebben semmit. Durva hangzása van, a -ke végződés sem előnyös szerintem.

Janka - öreges, csúnya, egyébként nagyim kutyáját hívták így és más kutyákat is ismerek ezzel a névvel.

Zénó - sajnos számomra szintén kutyanévnek hangzik és kisfiúsnak is.

Mivel ízlésről van szó, kéretik nem kötekedni. Én is elfogadom, ha valakinek az én nevem nem tetszik, fel is lett itt sorolva.

2021. júl. 3. 13:00
 52/57 anonim ***** válasza:
96%

Zselyke,Róza,Csenge

Zalán,Zétény,Zente,Dani,Tamás

2021. júl. 3. 13:39
 53/57 anonim ***** válasza:
100%
Ottó, Rozália, Emese, Kincsőőő, Zselyke, Bella, Róza, Ninetta
2021. júl. 3. 20:28
 54/57 anonim ***** válasza:
96%
Erzsébet,Emília,Ilona,Ildikó,Julianna,Judit,Jolán,Róza,Rózsa,Sára.
2021. júl. 7. 14:52
 55/57 anonim ***** válasza:
95%
Emma, Izabella
2021. júl. 7. 15:03
 56/57 anonim ***** válasza:
0%
Brigitta, Viktória, Nikolett , Zsófia , Bea, Mercédesz.. Cintia.. Renáta
2022. jan. 23. 20:47
 57/57 anonim ***** válasza:
56%
Benett, Noel, Lana, Bella, Lara, Nolen, Medox
2022. jan. 24. 16:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!