Melyek számotokra a legunszimpatikusabb nevek?
Nem vitaindítónak szánom, senkit nem szeretnék megsérteni se vele (nyilván sokaknak az én nevemtől borsódzik a háta) és nem is az extrém modern nevekbe szeretnék belemenni, szimplán az olyan átlagos nevek érdekelnek, amit ha meghallasz nem érted, hogy miért adja ezt a nevet a szülő a gyerekének. Sokaknak nem tetszenek hétköznapi nevek pl Bernadett, Bettina, Attila, na pont ilyen vélemények érdekelnek :)
Nekem az ilyenek: Borbála, Emese, Boglárka, Bernadett, Babett, Brigitta, Kincső, Beatrix, András, Zsolt, Marcell
Légyszi olyan válaszokat ne írjatok, hogy inkább ezek mint a Szofi, Nolen stb, mert nem ez a kérdés :D
Brigitta
Tamás
Ez az a két név, aminek a hangzásától valamiért kiráz a hideg.
Ami még számomra nem tetsző név. Leginkább a hangzásuk nem tetszik.
Csenge
Csanád
Eszter
Szimonetta
Cintia
Szilveszter
Tamara
Brigittát mennyien írtátok, de érdekes. Engem így hívnak, mondjuk én is utálom. Eddig rajtam kívül egy általam ismert ember se mondta, hogy milyen otromba egy név 😂
Kérdésre válaszolva nekem amitől azonnal feláll a hátamon a szőr az a Boglárka és a Szofi (bármilyen változata)
Nem kedvelt nevek még a Barbara, Benjámin, Dorka, Hanna, Izabella, Kende, Kevin, Norina, Nerina, Noel, Norka, Zorka
Női nevek: Zselyke, Zoé, Nara, Mira/Míra, Annabella, Csenge, Csilla, Pálma, Gyöngyvér, Szofi, Gyöngyi.
Férfi nevek: Benjámin, Kende, Nolen, Kolen, Norton, Benett, Kevin.
#13 én sem mondanám, hiszen ez csak az én véleményem.
Anyukádnak tetszett. 😊
Brigitta, Roberta, Patrícia
Artúr, Brúnó
Emöke, boglárka, henrietta, zselyke, zsanett, mercédesz, heléna, hédi.
Benő, béla, dezső.
És az ilyen hosszabb erőltetett régies nevek: pl.: tasziló, anasztázia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!