Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyek számotokra a legunszimp...

Melyek számotokra a legunszimpatikusabb nevek?

Figyelt kérdés

Nem vitaindítónak szánom, senkit nem szeretnék megsérteni se vele (nyilván sokaknak az én nevemtől borsódzik a háta) és nem is az extrém modern nevekbe szeretnék belemenni, szimplán az olyan átlagos nevek érdekelnek, amit ha meghallasz nem érted, hogy miért adja ezt a nevet a szülő a gyerekének. Sokaknak nem tetszenek hétköznapi nevek pl Bernadett, Bettina, Attila, na pont ilyen vélemények érdekelnek :)

Nekem az ilyenek: Borbála, Emese, Boglárka, Bernadett, Babett, Brigitta, Kincső, Beatrix, András, Zsolt, Marcell

Légyszi olyan válaszokat ne írjatok, hogy inkább ezek mint a Szofi, Nolen stb, mert nem ez a kérdés :D

2021. júl. 2. 18:44
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
35%

Róza/Rozina/Rozália és tovább változatai

Dorina, Norina, Frida, Gréta

Áron, Ármin

2021. júl. 2. 21:06
 22/57 anonim ***** válasza:
100%
Engem taszít a Dániel, László, Enikő, Kincső, nevek. Ezek valahogy nagyon nem tetszenek. És minden, ami Gy vagy U betűvel kezdődik.
2021. júl. 2. 21:07
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
Renáta ismerek ilyen nevü nőt annyira unszinpatikus , idegesítő hogy ha még hallom nevét már ideges leszek töle.
2021. júl. 2. 21:30
 24/57 anonim ***** válasza:
85%
Lujza, Erzsébet, Oszkár, Gyula, Béla, Margit, Irma... Nekem a régi nevek nem tetszenek. De a Lujza az nagyon nagyon nem.
2021. júl. 2. 21:41
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
Rebeka, Zselyke, Donát
2021. júl. 2. 21:45
 26/57 anonim ***** válasza:
28%
A top100-as lista első hetven-nyolcvan helyezettjét megnevezném, mindkét nemnél. Egyszerűen irritál, hogy több ezer név közül az átlag szülő fantáziájából ilyen nevekre futja.
2021. júl. 2. 21:48
 27/57 anonim ***** válasza:
97%
#26 melyik évtized első 70-80 helyezettjét? 😂
2021. júl. 2. 21:50
 28/57 anonim ***** válasza:
31%
#27 Az utóbbi évekre gondoltam :)
2021. júl. 2. 21:54
 29/57 anonim ***** válasza:
67%
Na igen, akik az aktuális toplistás neveket írták azok évente új neveket utálnak? Speciel az én gyerekemnek is olyan neve van ami rajta van a top100-as listán, de amikor ő kapta akkor még annak a közelében sem volt, most akkor éppen utálod, de 5 éve még nem zavart? 😃
2021. júl. 2. 21:55
 30/57 anonim ***** válasza:
95%

Ezek a most divatos, magyarosított "nagyon különleges" nevek.

Nolen, Noel, Norina, Medox, Zoé...

A Liliána szerintem szintén olyan erőltetett, túlcifrázott.

Az ilyen Angyalka meg Eperke meg hasonlók komolytalanok, pont mint a Soma pl.

De nekem a nagyon régies ősmagyar nevek sem tetszenek, pl. Zétény, Kende.

2021. júl. 2. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!