Melyek számotokra a legunszimpatikusabb nevek?
Nem vitaindítónak szánom, senkit nem szeretnék megsérteni se vele (nyilván sokaknak az én nevemtől borsódzik a háta) és nem is az extrém modern nevekbe szeretnék belemenni, szimplán az olyan átlagos nevek érdekelnek, amit ha meghallasz nem érted, hogy miért adja ezt a nevet a szülő a gyerekének. Sokaknak nem tetszenek hétköznapi nevek pl Bernadett, Bettina, Attila, na pont ilyen vélemények érdekelnek :)
Nekem az ilyenek: Borbála, Emese, Boglárka, Bernadett, Babett, Brigitta, Kincső, Beatrix, András, Zsolt, Marcell
Légyszi olyan válaszokat ne írjatok, hogy inkább ezek mint a Szofi, Nolen stb, mert nem ez a kérdés :D
Nevek? Ismerek imádnivaló Andrást és rettenetes Andrást is.
Ettől még maga az András név nem lesz jó vagy rossz. Te töltöd meg tartalommal, korábbi ismerettségeid alapján. Nem?
Vagy annak a szónak a hangzása, hogy "Emese" taszít? Vagy csak a reklám okozta mém-tömeg taszít?
Nincsenek szerintem unszimpatikus nevek, csak unszimpatikus emberek egy névvel.
#3-as felsorolta az összes olyan nevet amit az ismerőseim adnak a mostani kölköknek :D
És a Zselykét én se tudom megérteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!