Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyek számotokra a legunszimp...

Melyek számotokra a legunszimpatikusabb nevek?

Figyelt kérdés

Nem vitaindítónak szánom, senkit nem szeretnék megsérteni se vele (nyilván sokaknak az én nevemtől borsódzik a háta) és nem is az extrém modern nevekbe szeretnék belemenni, szimplán az olyan átlagos nevek érdekelnek, amit ha meghallasz nem érted, hogy miért adja ezt a nevet a szülő a gyerekének. Sokaknak nem tetszenek hétköznapi nevek pl Bernadett, Bettina, Attila, na pont ilyen vélemények érdekelnek :)

Nekem az ilyenek: Borbála, Emese, Boglárka, Bernadett, Babett, Brigitta, Kincső, Beatrix, András, Zsolt, Marcell

Légyszi olyan válaszokat ne írjatok, hogy inkább ezek mint a Szofi, Nolen stb, mert nem ez a kérdés :D

2021. júl. 2. 18:44
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
63%
Zoé 🤢🤮🤢🤮🤢🤮
2021. júl. 2. 21:57
 32/57 anonim ***** válasza:
84%

Zoé név nekem akkor tetszett meg, igazából akkor hallottam először, amikor Zoltán Erika gyerekének a nevét először hallottam valami tv műsorban.

Tiniként (12-13 évesen) eldöntöttem, hogy Zoé lesz, a lányom neve, mert olyan különlegesnek és szépnek tálaltam. Ráadásul görög eredetű, Görögországot szeretem és a jelentése is szép.

15 évvel később, amikor terhes lettem, rengeteg Zoé nevű kislány lett és a név varázsa, ami sokáig bennem volt, pillanatok alatt eltűnt.

Nem Zoé lett a neve. Nem mondom, hogy unszimpatikus név lett, de már nem is szimpatikus, különlegesnek meg pláne nem tálalom most már.

Akik a top nevek közül választanak, azokkal én sem tudok azonosulni. Szerintem nagyon sok szép név van, csak időt kell rá szánni.

2021. júl. 2. 22:20
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

A régi divatúak közül pl.: Adrienn, Nikolett, Brigitta, József, István.

Újabbak közül Nimród, Kincső, Zoé, Noel.

Számomra se kötődik emberekhez, egyszerűen a hangsornak van egy hangulata, ami egyénenként vagy tetszik vagy nem. Nekem például főként a kemény mássalhangzós nevek és a hosszú ó/ő végűek nem igazán tetszenek, de van kivétel.

2021. júl. 2. 22:39
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Tekla
2021. júl. 2. 22:40
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

Andrea,Bella,Csilla,Cecília,Dóra,Eszter,Ella,Elza,Hedvig,Hilda,Irma,

Jolán,Krisztina,Kiara,Mónika,Olga,Pálma,Réka,Vera.

2021. júl. 3. 00:09
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

Borbála, Bíborka, Brigitta, Kincsõ, Györgyi, Dorottya, Miléna

Hilláriusz, Balambér, Hunor, Bendegúz, Benedek, Bulcsú, Gyõzõ

2021. júl. 3. 06:31
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
Hugó és Huba
2021. júl. 3. 07:07
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
Hú, a Borbála nekem is :/ vhogy nem tudom úgy kimondani, hogy ne valami kapafogú parasztlányt képzeljek hozzá. Zselyke - ez olyan indokolatlan, a petrezselyem jut róla eszembe. De nekem a Csenge és Kincső is közel ez a kategória. Fiú nevek közül viszont inkább azok, amelyek most ilyen celebnevek, mint a Benett, a megszokottak közül nincs olyan, ami kifejezetten taszítana.
2021. júl. 3. 07:17
 39/57 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ismerős pár, pontosabban apósom egy kollégája-haverja az apuka, Brúnó a kisfiuk neve. Férjemmel mindig megállapítjuk, hogy esetleg egy bernáthegyit neveznénk el így, debsemmiképp nem egy emberi lényt 😃 Szegény gyerek elég "debil" is, nyilván nem a neve miatt, de így még rosszabb az összkép.
2021. júl. 3. 08:37
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
de semmiképp*
2021. júl. 3. 08:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!