Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyek számotokra a legunszimp...

Melyek számotokra a legunszimpatikusabb nevek?

Figyelt kérdés

Nem vitaindítónak szánom, senkit nem szeretnék megsérteni se vele (nyilván sokaknak az én nevemtől borsódzik a háta) és nem is az extrém modern nevekbe szeretnék belemenni, szimplán az olyan átlagos nevek érdekelnek, amit ha meghallasz nem érted, hogy miért adja ezt a nevet a szülő a gyerekének. Sokaknak nem tetszenek hétköznapi nevek pl Bernadett, Bettina, Attila, na pont ilyen vélemények érdekelnek :)

Nekem az ilyenek: Borbála, Emese, Boglárka, Bernadett, Babett, Brigitta, Kincső, Beatrix, András, Zsolt, Marcell

Légyszi olyan válaszokat ne írjatok, hogy inkább ezek mint a Szofi, Nolen stb, mert nem ez a kérdés :D

2021. júl. 2. 18:44
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
100%

#39 az én felmenőim között is van Brúnó (1800-as évek vége).

Érdekes, hogy a média is milyen hatással van a névválasztásra is.

Nekem a Rém rendes család kutyája jut eszembe.😃

2021. júl. 3. 09:36
 42/57 anonim ***** válasza:
66%
A mai divatnevek általában, mint Benett, Noel, Zoé, Hanna, stb, meg az ilyen egyre "egyedibb" nevek, amiket adnak a gyereknek és szerintük szép. Egyébként nem volt bajom a nevekkel, míg ez az őrület nem lett divat.
2021. júl. 3. 10:01
 43/57 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer egy hasonló kérdésnél leírtam, hogy nagyon nem tetszik nekem a Lívia - Olívia - Lídia hármas. Olyan lepontozást kaptam, hogy csak lestem. Úgy tudom, ízlésen nem érdemes vitatkozni - az én ízlésemnek pedig ezek a nevek nagyon nem felelnek meg. Ezen kívül nem túl szimpatikus a Felícia - Felícián, Tícia - Tícián, Cintia, Emília - Emili név sem. De elfogadom, hogy másnak meg esetleg pont ezek között van a kedvence :)
2021. júl. 3. 10:20
 44/57 anonim ***** válasza:
66%
Gerda
2021. júl. 3. 10:20
 45/57 anonim ***** válasza:
67%
Viktória, Nikolett(a), Brigitta, Vivien, Fruzsina, Franciska, Renáta, Anita, illetve az ilyenek: Mia, Mira, Kira, Lia, Lea, Lara, Nara, Tara, Nina stb.
2021. júl. 3. 10:48
 46/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát :)
2021. júl. 3. 10:51
 47/57 anonim ***** válasza:
100%
Renáta,Nóra,Zselyke,Kinga,Örs,Vajk,Borbála,Boglárka,Panka,Borka,Pál,
2021. júl. 3. 11:50
 48/57 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az ilyen primitív, bunkó, negatív kérdések az unszinpatikusak. Tipikus magyar iromány. Egyszerűbb alkalmat adni egymás neveinek a sározására, mint azt kérdezni melyik név tetszik.
2021. júl. 3. 11:52
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

Zoé, Emese, Erzsébet

Lajos, Benett, Zoárd

2021. júl. 3. 12:45
 50/57 A kérdező kommentje:
48! a melyik név tetszik kérdés alá pedig jössz te és kezded el fikázni a másnak tetsző neveket :D gondolom sok helyen szerepelt a neved itt és nehéz elfogadni, hogy nem mindenkinek a kedvence. Én teljes mértékben elfogadom ha valaki viszolyog a nevemtől.
2021. júl. 3. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!