Anyukák!Szülés után mentetek edzőterembe?
Szia.
Én mentem. Igaz, megbeszéltem az edzővel hogy az elején járjak egyedül hozzá (kis terem) aztán felbatorodtam, és jobban esett társaságba tornázni.
Ne szégyeld! Azért mész oda mert változtatni akarsz a kulsodon.
A többiek se voltak az elején izmosak :)
Hajrá!
Nettó hülyeség.
Az edzőterem pont arra van, hogy formába hozzák magukat az emberek. Nem arra, hogy a tökéletes testű emberek felvonuljanak...
Én mentem a lányom 3 hónapos kora után. 167cm magassághoz 82 voltam...
Most nem járok, mert a 3.trimeszerben vagyok a 2.babánkkal, de ha minden ok, ismét el fogok járni minél hamarabb.
Van egy szülésznő, aki youtubera tölt fel videókat, ő azt mondta h egészségügyi szempontból 6 hónapot érdemes várni, mielőtt nagyon neki indul az ember az edzésnek. Addig pedig csak finoman.
Én nem tudom, csak azt írom amit a szakértő mondott, nem biztos h igaza van :)
2-es vagyok.
Nagy eredményem annyi volt, hogy 72kg-val estem teherbe a 2.babával - pont ennyi voltam, amikor az elsővel is sikerült. :)
Tudom, hogy már eleve vagy 12-15 kg túlsúllyal kezdtem a terhességeket. De megmondom őszintén, két gyerek volt tervben kis korkülönbséggel, semmi kedvem nem volt az első után aktivabban ráállni a fogyásra, aztán meg végignézni, hogy megint meghízok - aztán kezdhetem újra.
60 kg a “versenysúlyom”, de szülés előtti 2 évben fogalmam sincs miért meghíztam. 🤷🏻♀️ De hiszem, hogy ha meglesz a pici, visszaszerzem az alakomat is idővel.
Sok sikert és tényleg ne foglalkozz senkivel!!
Ja még egy nagy eredmény, ami fontosabb is, mint a súly: anyának, feleségnek lenni szuper, tényleg így gondolom és érzem!
De. Olyan jól tud esni heti 2-3 alkalom a teremben. A csoportos órák zenével, jó hangulattal, a gépen edzések fülhallgatóval - nagyon ki tudnak kapcsolni, feltölteni agyilag. Csak ehhez tényleg ki kell zárni azt, hogy ki néz vajon és mit gondol 👍👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!