Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák!Szülés után mentetek...

Anyukák!Szülés után mentetek edzőterembe?

Figyelt kérdés
Megvárnám mig fél éves nem lesz a gyermek és utánna mennek...de viszont hogy is mondjam...szégyenlem magam...császár után vagyok pajzsmirigy alulműködéssel és 168 cm,88 kg...borzasztoan nézek ki,logó hassal és oda menjek egy csomo izmos kisportolt ember közé...szégyenlem magam,más is volt igy?
2021. júl. 2. 08:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én mentem. Igaz, megbeszéltem az edzővel hogy az elején járjak egyedül hozzá (kis terem) aztán felbatorodtam, és jobban esett társaságba tornázni.

Ne szégyeld! Azért mész oda mert változtatni akarsz a kulsodon.

A többiek se voltak az elején izmosak :)

Hajrá!

2021. júl. 2. 08:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nettó hülyeség.

Az edzőterem pont arra van, hogy formába hozzák magukat az emberek. Nem arra, hogy a tökéletes testű emberek felvonuljanak...

Én mentem a lányom 3 hónapos kora után. 167cm magassághoz 82 voltam...

Most nem járok, mert a 3.trimeszerben vagyok a 2.babánkkal, de ha minden ok, ismét el fogok járni minél hamarabb.

2021. júl. 2. 08:49
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es milyen eredmenyeket sikerult elérni?csak h motivaljan magam 😊
2021. júl. 2. 08:57
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Van egy szülésznő, aki youtubera tölt fel videókat, ő azt mondta h egészségügyi szempontból 6 hónapot érdemes várni, mielőtt nagyon neki indul az ember az edzésnek. Addig pedig csak finoman.

Én nem tudom, csak azt írom amit a szakértő mondott, nem biztos h igaza van :)

2021. júl. 2. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Vágj bele! Hidd el az igazán izmos embereket egy cseppet sem érdekli, hogy mennyi felesleg van rajtad, mert ők pontosan tudják micsoda meló van abban, hogy így nézzenek ki. Testileg és szellemileg is jobban fogod magad érezni és a felnőtt társaság sem árt. Hajrá! :)
2021. júl. 2. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Szia. Edzőterembe nem mentem. 2 hónappal szülés után kezdtem bele egy laza diétába és az itthoni tornába youtube videók és egy kedves barátom edzésterve alapján. Hasizmom nem volt szétnyílva. Kb 64-65 kg lehettem januárban és most vagyok 59.5 kg. Kislányom jó alvó. Van időm mellette tornázni. Egyébként ha lenne olyan személy, akire rá tudnám bízni napi 2-3 órára akkor én szívesen mennék edzőterembe is. Talán személyi edzőt is keresnék. Én is úgy gondolom, hogy az edzőterem arra van, hogy elérd a kívánt formát de azt is tudom, hogy olyan termek is vannak ahonnan kinéznek ha nem a legdrágább edzőszett van rajtad és nem vagy 20 kg vasággyal együtt. Sajnos....
2021. júl. 2. 10:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok.

Nagy eredményem annyi volt, hogy 72kg-val estem teherbe a 2.babával - pont ennyi voltam, amikor az elsővel is sikerült. :)

Tudom, hogy már eleve vagy 12-15 kg túlsúllyal kezdtem a terhességeket. De megmondom őszintén, két gyerek volt tervben kis korkülönbséggel, semmi kedvem nem volt az első után aktivabban ráállni a fogyásra, aztán meg végignézni, hogy megint meghízok - aztán kezdhetem újra.

60 kg a “versenysúlyom”, de szülés előtti 2 évben fogalmam sincs miért meghíztam. 🤷🏻‍♀️ De hiszem, hogy ha meglesz a pici, visszaszerzem az alakomat is idővel.

Sok sikert és tényleg ne foglalkozz senkivel!!

2021. júl. 2. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

Ja még egy nagy eredmény, ami fontosabb is, mint a súly: anyának, feleségnek lenni szuper, tényleg így gondolom és érzem!

De. Olyan jól tud esni heti 2-3 alkalom a teremben. A csoportos órák zenével, jó hangulattal, a gépen edzések fülhallgatóval - nagyon ki tudnak kapcsolni, feltölteni agyilag. Csak ehhez tényleg ki kell zárni azt, hogy ki néz vajon és mit gondol 👍👍

2021. júl. 2. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!