Anyukák, mit dolgoztok? Mennyi idős a gyerkőc? Mennyire tudtatok home office-ban dolgozni az elmúlt 1 évben?
Tavaly novemberben kezdtem új munkahelyen. Gyedről mentem, 2 éves gyerek mellől.
Egy kicsi vállalkozás titkárnője vagyok (szóval amolyan mindenes: hr-es, pénzügyes, anyagbeszerző, kapcsolattartó). Megoldható lenne a home office, de nekem kényelmesebb irodából dolgozni Sokkal jobban tudok bent koncentrálni, mint amikor a gyerek cibál szobáról szobára.
Gyári munka (a férjem is)
5 éves
Egyáltalán nem!
Gyerekfelügyeletet váltó műszakkal (azt is eltoltan) tudtuk megoldani
Pedagógiai asszisztens vagyok (nem iskolában vagy oviban), plusz építgetem a vállalkozásom, de az egyelőre még csak minimális mellékest hoz.
A gyerekek 5 és 13 évesek.
A főállásomban mindkét ovi- és iskolabezárás idejére elrendelték a digitális munkavegzest, így otthonról dolgozhattunk, egy fő kellett, hogy bent legyen ügyelni, kb kéthetente egy nap volt ez mindenkinél, de olyankor a kicsit vittem magammal.
A férjem, bár irodai munkát végez, és száz százalékban elvegezheto otthonról is, nem kaptak home office lehetőséget, csak ha valaki hatósági karantenban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!