Miért hiszik azt az anyukák, hogy azért mert szültek, akkor már mindent megtehetnek?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek.2021. jún. 11. 12:23
1/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy így gondolják.
2/22 anonim válasza:
Kérlek fejtsd ki mire is gondolsz.
3/22 anonim válasza:
mert ezt tolja a kormány az emberek pofájába évek óta
ha a miniSzterelnök lánya eldobálhatja a szaros pelenkát az útszélen, akkor lehet ekkora tapló egy átlag ember is
5/22 anonim válasza:
Én egyáltalán nem gondolom, hogy bármihez több jogom lenne, hogy szültem... Fejtsd már ki kérlek,hogy mire gondolsz 🙄
Soha azt sem várom el, hogy előreengedjenek a kislányommal, de ma pont megtörtént, és tök jól esett, mert már kicsit nyüzsi volt.
Sőt, amikor terhes voltam, akkor sem vártam el senkitől semmit...
6/22 anonim válasza:
5.írta tisztelet a kivételnek XD...
8/22 anonim válasza:
Háát én ismerek ilyen nőt, de csak egyet. Mindenkit ugráltat, manipulál és rondán beszél az emberekkel (kivéve, ha ott a férje is, mert ő hozza a pénzt, szóval játszani kell a kisangyalt), de ha valaki kritikát mer megfogalmazni vagy kikéri magának, esetleg nemet mond valamire, akkor jön azzal, hogy de neki szabad, illetve neki minden kérését teljesíteni kell, mert ő 4 gyerekes anya.
9/22 anonim válasza:
Szerintem csak azok gondolják így, akik gyerekszülés előtt is így gondolták.
10/22 anonim válasza:
Ez milyen kérdés?Szerintem nem hisszük ezt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!