Kedves anyukák tudnátok tippeket adni?
Nos, van egy 4 hónapos kisbabám és szeretnék ötleteket kérni, hogy tudnék vele kikapcsolódni, ami tényleg szerintetek pihentető?
Párom hétfőtől péntekig dolgozik,reggel 5-kor elmegy és este jobb esetben 6-7 körül hazaér így baba téren sok segítségem nincs.
Kicsit szeretnék én is kikapcsolódni, mikor nincs itthon mert a szombatok közös napok, vasárnap általában takarítás stb. neki pedig focimeccse van. Jó lenne ha hétközben babával tudnék jó kis programokat csinálni, amiben én is ki tudok kapcsolódni, mert már begolyózik az ember a négy fal között, főleg hogy jönnek a melegek, szóval még sétálni sem tudunk akármikor menni. Tippek? :)
Hat nyarra nehez tippeket adni, foleg ha nincs kert. Amugy, ami nekem bevalt:
1. Napirend
2. Delototti foglalkozasok, viszonylag bababiztos hely, sok anyuka
3. Alvas idoben olyat szabad csak csinalni ami te szeretnel, ami teged feltolt.
Parkba kimenni kicsit piknikezni, barátnőkkel találkozni esetleg, környékbeli anyukákkal összejönni, ilyesmi. Ez, meg alvásidőben pihizni.
Illetve este egy kád fürdő, olvasás, zenehallgatás, nekem még ez a kikapcsolódós programom. Amikor az apja itthon van, de már a gyereket letettem aludni estére. Ha esetleg felébredne, akkor sem kell egyből kiugrálnom a vízből.
Beülni egy jó forró vízbe.
Babaúszás megjátszótér amúgy hol kikapcsolódás? Meg kinek? Max a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!