Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves anyukák tudnátok...

Kedves anyukák tudnátok tippeket adni?

Figyelt kérdés

Nos, van egy 4 hónapos kisbabám és szeretnék ötleteket kérni, hogy tudnék vele kikapcsolódni, ami tényleg szerintetek pihentető?

Párom hétfőtől péntekig dolgozik,reggel 5-kor elmegy és este jobb esetben 6-7 körül hazaér így baba téren sok segítségem nincs.

Kicsit szeretnék én is kikapcsolódni, mikor nincs itthon mert a szombatok közös napok, vasárnap általában takarítás stb. neki pedig focimeccse van. Jó lenne ha hétközben babával tudnék jó kis programokat csinálni, amiben én is ki tudok kapcsolódni, mert már begolyózik az ember a négy fal között, főleg hogy jönnek a melegek, szóval még sétálni sem tudunk akármikor menni. Tippek? :)

2021. jún. 18. 05:19
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Hát max anyukákkal összeülni. Ott tudsz beszélgetni. De lelazulni ott sem lehet. Mindig figyelni kell. Ahogy nő úgy egyre jobban majd. Amíg kicsi a gyerek addig nincs olyan gyerekes program ahol 100% lehet lazulni. De ha tévednék, biztos kapsz itt tippeket
2021. jún. 18. 05:22
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Játszótér, kerekitő foglalkozás, babaúszás, ez utóbbi a melegben pont jó 😀
2021. jún. 18. 06:18
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Hat nyarra nehez tippeket adni, foleg ha nincs kert. Amugy, ami nekem bevalt:

1. Napirend

2. Delototti foglalkozasok, viszonylag bababiztos hely, sok anyuka

3. Alvas idoben olyat szabad csak csinalni ami te szeretnel, ami teged feltolt.

2021. jún. 18. 06:43
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Én elaltattam a babakocsiban az udvaron és napoztam, medencéztem.
2021. jún. 18. 06:46
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem bőgős baba, akkor most könnyebb vele, mint amikor mászni kezd. Elalszik és csinálhatod, amihez kedved van. Később kevesebbet fog aludni. Külön programokra én nem jártam ennyire kicsivel, alig lát, nem fogja élvezni a ringatót, pár hónap múlva majd érdemesebb vinni.
2021. jún. 18. 07:22
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Parkba kimenni kicsit piknikezni, barátnőkkel találkozni esetleg, környékbeli anyukákkal összejönni, ilyesmi. Ez, meg alvásidőben pihizni.

Illetve este egy kád fürdő, olvasás, zenehallgatás, nekem még ez a kikapcsolódós programom. Amikor az apja itthon van, de már a gyereket letettem aludni estére. Ha esetleg felébredne, akkor sem kell egyből kiugrálnom a vízből.

2021. jún. 18. 07:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Beülni egy jó forró vízbe.

Babaúszás megjátszótér amúgy hol kikapcsolódás? Meg kinek? Max a gyereknek.

2021. jún. 18. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
7 Meg annak a szülőnek aki már 2 évesen lesz.rja mit csinál a gyerek. Sajnos láttam már ilyet. Anyuka a padon ült. Jóformán a többi szülő vigyázott a gyerekére. Hinta elé szaladt, csúszdából majdnem kiesett.... Stb
2021. jún. 18. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor a gyerek alszik, én olvasni szoktam, persze ha már kész az ebéd és a takarítás, amit nem vasárnapra teszek, igaz, én elég könnyen letudom.
2021. jún. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!