Cukorbeteg kismamak tudnatok tippeket adni ti miket esztek 160 g-os dietanal? Ugyan en nem ettem meg miota dietazom de annyira kivanom a langost valaki evett mar es nem ment fel a cukra?
Amikor érintett voltam, azt mondták, hogy heti egy mérsékelt bűnözés belefér. Példaként egy túrórudit mondtak. Így hétvégenként bevertem egyet.
Mondjuk nálam volt némi vita azon, hogy a tej ugye jól fellövi a vércukrot, viszont kávét csak másfél deci tejjel tudok meginni. Abban maradtunk, hogy igyam meg reggel, a diéta szerint reggelizzek mellé, aztán menjek el éhgyomri vérvételre. A dietetikus meg figyelembe veszi, hogy ettem és meglátjuk az értéket. Mivel megfelelő érték jött vissza a laborból, maradhatott a tejeskávé.
Foetkezes a legkonyebb osszeallitani
sok sok salata zoldseg sovany hus grillen teljesorlesu teszta kis mennyisegben, barnarizs ugyancsak kis mennyisegben, hejaban fott apro krumpli naturjoghurtal locsolva fuszerzve.
Langos feherliszt zsiros taperteke nulla
Ha bar bunoznel egyel meg egy jo nagy szelet gorogdinnyet igaz az is cukrot tartalmaz de legalabb gyumolcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!